Po reprezentačnej prestávke je späť najlepší európsky klubový futbal. No a ako si ho vychutnať lepšie, ak nie s podaným tiketom na TIPOSBET? V našej ponuke nájdeš bohatú ponuku, skvelé kurzy a máš možnosť pri troche šťastia vyhrať krásne peniaze. Ktoré zápasy ti odporúčame dať na tiket?

Ešte predtým, ako prejdeme na ponuku zápasov, sa pozrime na pripravené akcie.

Najlepšie kurzy a k nim aj bonusové akcie. Využi Bonusy z bufetu, ktoré nájdeš jedine na TIPOSBET.

Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľné zápasy z našej ponuky a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).
Navyše aj počas aktuálneho víkendu môžeš získať vo Víkendovej sedmičke bonus až 20 €.

Tešiť sa môžeš aj na Bonus z bufetu – Späťák. Ide o formu vernostného BONUSU, ktorý je vyplácaný za získané body z tipovania za kalendárny mesiac. Body získava hráč podľa výšky vkladov a podľa výšky kurzov na tiketoch. Každý mesiac môže hráč získať bonus až do 350 €!

A ktoré zápasy by nemali chýbať na žiadnom tikete?

TOP ZÁPASY NA VÍKEND

Newcastle – West Ham (sobota, 13:30)
Tipy: Zápas 1 – 1.gól Newcastle – v 2.polčase viac gólov

Newcastle United vstupuje do tohto kola na desiatom mieste tabuľky Premier League a jeho súper West Ham United je jedným z troch celkov, ktoré sa nachádzajú medzi ním a šiestym Manchestrom United. Víťazstvo by mohlo výrazne znížiť sedembodovú stratu na zverencov Erika ten Haga, ale v posledných siedmich ligových zápasoch Newcastlu sa každý výsledok líšil od predchádzajúceho. Keď k tomu pripočítame porážku 0:2 vo štvrťfinále FA Cupu s Manchestrom City, tlak na manažéra Eddieho Howea po obrovskom úspechu v minulej sezóne rastie.

Jeho tím už má o 13 bodov menej, než koľko mal na konte v tejto fáze predchádzajúceho ročníka, a nevýrazná domáca bilancia iba jednej výhry z minulých piatich súbojov medzi týmito dvoma tímami v St James‘ Parku znamená, že sa miestni nemusia cítiť príliš sebavedome. West Ham odohral o jeden zápas viac ako jeho hostitelia, takže prípadná porážka by mohla poškodiť jeho vlastné európske ambície, keď oba celky delia iba štyri body. Na sever by mal cestovať pozitívne naladený po tom, čo z predošlých šiestich súťažných duelov utrpel iba jednu porážku, ale forma vonku je pre manažéra Davida Moyesa stále problémom. Pred takmer štyrmi týždňami sa jeho tím predstavil na ihrisku Evertonu (3:1), kde zaznamenal jediný úspech z posledných šiestich výjazdov. Hoci Kladivári cestujú v mierne lepšej forme, sú outsidermi. Zdá sa, že Moyesovým zverencom tento titul outsidera často vyhovuje, a to do tej miery, že sa v aktuálnej sezóne môžu pochváliť 40 % úspešnosťou víťazstva v takýchto vonkajších súbojoch, pričom iba Wolves (42 %) dokázali v celej súťaži tento pomer prekonať.

Chelsea – Burnley (sobota, 16:00)
Tipy: Zápas 1 – 1.polčas 1 – viac gólov ako 2,5

Reprezentačná prestávka je za nami a Chelsea sa bezprostredne sústredí na preklenutie straty na európske priečky. Potom, čo si Blues pred prestávkou zaistili účasť v semifinále FA Cupu, majú k dispozícii náhradnú cestu do Európy, ale vzhľadom na to, že boli nalosovaní proti Manchestru City, bude ich najväčšia šanca ozdobiť kontinentálnu scénu v budúcej sezóne pravdepodobne vyžadovať, aby sa dostala z dolnej polovice tabuľky do prvej sedmičky. Jej snaha o vzostup v tabuľke začína návštevou Burnley – tímu, s ktorým sa v minulých desiatich stretnutiach vyhla porážke.

Skutočnosť, že obe tieto remízy prišli doma, ukazuje, že Chelsea je v tomto súboji zraniteľná, ale v poslednej dobe je doma do značnej miery impozantná, vyhrala päť z predchádzajúcich šiestich ligových stretov na Stamford Bridge – z toho štyri jednogólovým rozdielom. Pred dvoma týždňami sa zdalo, že záchrana je pre Burnley nemožnou misiou, ale potom, čo po víťazstve nad Brentfordom 2:1 pred prestávkou nasledovala správa, že Nottinghamu Forest boli odpočítané štyri body, je to teraz len misia nepravdepodobná. Clarets zostávajú päť bodov od bezpečia, ale kouč Vincent Kompany trvá na tom, že jeho tím stále „úplne verí“, že sa môže udržať.

Leverkusen – Hoffenheim (sobota, 15:30)
Tipy: Zápas 1 – 1.polčas X – obaja strelia gól

Rozprávková sezóna Bayeru Leverkusen sa neustále zlepšuje a pripisuje si jeden rekord za druhým. Najnovší prišiel tesne pred reprezentačnou prestávkou, keď jeho hráči zaznamenali svoje 22. víťazstvo v tejto bundesligovej sezóne, triumf 3:2 nad Freiburgom, ktorým vytvorili nový klubový rekord v počte víťazstiev v najvyššej súťaži v jednej sezóne napriek tomu, že do konca zostáva ešte osem zápasov! Toto víťazstvo predĺžilo nemecký rekord v po sebe idúcich súťažných zápasoch bez prehry na 38 zápasov a s 26 z nich v lige sa rýchlo približujú k rekordu Bayernu Mníchov, ktorý odohral 28 zápasov na začiatku Bundesligy. Hoffenheim nezamieri do skľučujúcej BayArena len preto, aby si doplnil sezónne štatistiky. Muži Pellegrina Matarazza však neprichádzajú v ideálnej forme, pretože prehrali posledné dva zápasy, pričom v oboch stretnutiach trikrát inkasovali. V desiatich z posledných trinástich vzájomných zápasov skórovali oba tímy.

Neapol – Atalanta Bergamo (sobota, 12:30)
Tipy: Zápas 1X – 1.polčas 1 – 1. gól Neapol

Neapol pokračoval vo svojom hernom vzkriesení tesne pred reprezentačnou prestávkou, keď ukončil desaťzápasovú víťaznú sériu Interu Miláno v Serie A remízou 1:1. To následne predĺžilo neporaziteľnú ligovú sériu Partenopei pod vedením dočasného hlavného trénera Francesca Calzonu na šesť zápasov, čo znamená, že toto kolo začínajú len dva body za šiestym miestom, aj keď s jedným odohraným zápasom navyše. Napriek nedávnemu úspechu v Taliansku Calzona počas reprezentačnej prestávky naznačil, že jeho pôsobenie pravdepodobne nepresiahne túto sezónu kvôli záväzkom v reprezentácii Slovenska.

Remíza 1:1 proti Turínu v ich poslednom domácom zápase umožnila Neapolu natiahnuť svoju ligovú sériu bez prehry na Stadio Diego Armando Maradona na sedem zápasov, čo je pôsobivý výkon vzhľadom na jeho štyri porážky v úvodných siedmich takýchto zápasoch. Príchod Atalanty by mohol otestovať jeho zlepšenie, pretože Neapol vyhral iba dva z posledných siedmich domácich vzájomných zápasov, aj keď skóroval aspoň dvakrát v štyroch z posledných piatich. Posledný zápas Atalanty proti Fiorentine bol odložený po tom, čo bol generálny riaditeľ Fiorentiny hospitalizovaný len niekoľko hodín pred zápasom, čo znamená, že ich posledným zápasom bola výhra 2:1 nad Sportingom Lisabon 2:1, ktorá ukončila päť po sebe idúcich súťažných zápasov bez víťazstva.

Manchester City – Arsenal (nedeľa, 17:30)
Tipy: Zápas 1 – 1.polčas X – menej gólov ako 2,5

Šláger Premier League je tu. Tím z Londýna tróni na čele jednej z najkvalitnejších líg sveta so 64 bodmi a v Manchestri ho veru nečaká nič ľahké. Rovnaký počet bodov má aj Liverpool, zverenci španielskeho mága Pepa Guardiolu iba o bod menej. Anglické futbalové médiá tento súboj označujú ako rozhodujúci v boji o titul v aktuálnej sezóne. Citizens okúsili naposledy chuť prehry 6.decembra 2023 na ihrisku Aston Villy, odvtedy neprehrali 22 súťažných zápasov!

Oba tímy bojujú stále aj o ušatú trofej v Lige Majstrov. Arsenal vyhral posledné štyri zápasy, z trinástich posledných však až štyrikrát nezískali zverenci Mikela Artetu ani bod. V roku 2024 sa nestretli ani raz, minulý rok si však sily zmerali päťkrát. Posledný zápas rozhodol jediný gól Martinelliho z 86.minúty, keď nepočítame pohárové víťazstvo v FA Community Shiled po predĺžení, City ovládlo tri predchádzajúce súboje. Favoritom na zisk všetkých bodov sú domáci, lopta je však guľatá a priamy súboj o titul sľubuje pekné futbalové divadlo.

Chcem tipovať