Získať niekoľko miliónov zo dňa na deň je doslova výhra v lotérii a nie každému sa to v živote podarí. Nás však zaujímalo čo by ste novopečenému milionárovi odkázali práve vy. Pýtali sme sa našich fanúšikov na TIPOS profile Facebook.

Gratulujem a …

Slová úvodnej gratulácie zaznievajú z úst skoro každého respondenta. A prečo aj nie? Však gratulácie sú v tomto prípade naozaj na mieste. My sme sa však pozreli aj na ďalšie priania, ktoré nasledovali potom.

Peniaze nie sú ničím, pokým si ich človek nemôže užiť v zdraví. Aj tak by sa dala zhrnúť jedna z najčastejších reakcií a prianí našich fanúšikov. Veľa reakcií zahŕňalo priania dobrého zdravia či užívania si výhry v zdraví.

Naši fanúšikovia by novému milionárovi kládli na srdce aj dobročinnosť. Vysoká výhra je aj príležitosťou ako pomôcť iným ľudom. Niektorí odporúčali v prvom rade zabezpečiť rodinu, iní zas mysleli aj na choré deti či všeobecne ľudí vo svojom okolí.

V komentároch sa odzrkadlila aj súčasná situácia a niektorí by nového milionára vyzvali prispieť aj nákupom zdravotných pomôcok.

Racionálne hlavy zas varujú pred nepremysleným míňaním a niektorí apelovali aj na zachovanie rozvážnosti.

Možno niektoré z týchto rád budete čoskoro počúvať aj vy. Podajte si Eurojackpot a sledujte piatkové žrebovanie. Nezabúdajte však, že zdravie je na prvom mieste a preto hrajte zodpovedne a využite podanie online na eTIPOS.sk.

Držíme palce!

Skúste šťastie z pohodlia domova