Nájdeš ich v našom exkluzívnom klube online kasína eTIPOS.sk. Predstavíme ti päticu skvelých hier od dodávateľa Kalamba. Ktorú z nich vyskúšaš ako prvú?

Nezabúdaj, že v našom kasíne hráš o čisto slovenské jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur, parádne okamžité výhry a vo februári sa môžeš zapojiť aj do skvelej ligy o 90 000 €!

A ktoré hry od Kalamby by si mal vyskúšať ešte dnes?

Big Bounty Bill

Pripoj sa k Big Bounty Billovi na jeho ceste do Badlands v neústupnej naháňačke za zloduchmi, aby si získal pekné výhry v tomto retro-futuristickom dobrodružstve. Nevieš sa dočkať, kedy získaš okrem herného zážitku aj niečo naviac? Použi našu skvelú funkciu HyperBonus na skratku do bonusového kola. Čaká na teba minimálne 16 807 spôsobov výplat a maximálna výhra do 5000-násobku tvojho vkladu. Lov odmien nikdy nebol zábavnejší!

Blazing Bull

Medvede, orly, vlci a pumy sa pridajú k hráčom ako ich duchovní sprievodcovia na výprave za horiacim býkom. Vychutnaj si scenériu a komunikuj s divokou prírodou s týmto neprehliadnuteľným doplnkom v tejto okúzľujúcej hre. Dostaň sa bližšie k indiánovi ukrytom v tebe a sleduj býka s horiacimi plameňmi cez krásne hmlisté údolie, v ktorom sa táto hra odohráva. Zahrať si ju môžeš na 6 valcoch, 4 radoch a čaká na teba viac ako 4-tisíc spôsobov, ako vyhrať.

CHCEM HRAŤ

Caribbean Anne

Priprav sa na dobrodružnú pirátsku akciu s vysokou volatilitou na šírom mori, pretože Anne ťahá kotvy a plaví sa na pútavej pirátskej lodi. Keď sa pozrieš na valce, uvidíš, ako mesiac v splne osvetľuje zamračenú oblohu. Výstroj Anninej lode sa jemne hojdá vo vánku na jednu stranu hry, zatiaľ čo palmy na tajomnom tropickom ostrove čakajú na prichádzajúcu búrku. Nad valcami je vidieť dve zlaté lebky, ktoré sa na teba usmievajú. Tak si získal ich náklonnosť, určite neobanuješ.

Bonusovým symbolom je loď so svojimi animovanými delami, ktoré odstreľujú nepriateľa. Akékoľvek tri plavby do zorného poľa spustia kolo bezplatných zatočení. Akékoľvek bomby, ktoré počas tejto funkcie dopadnú na valce, odpália jednu hru zadarmo navyše. Ak chceš skočiť priamo z dosky a ponoriť sa priamo do bezplatných zatočení, je tu stávka HyperBonus.

CHCEM HRAŤ

Ducks Till Dawn

Príď spolu s nami na strašidelné výstavisko za súmraku, kde môžeš skúsiť svoje šťastie pri „strieľaní“ kačíc a získavaní obrovských potenciálnych výhier. Iba pre teba je tu ďalší titul nabitý funkciami so sviežou mechanikou a modernou témou. Uisti sa, že máš šancu zistiť, či dokážu prežiť… od kačíc do úsvitu. Kačice sa pohybujú po valcoch a ak zameriavací kríž „zastrelí“ kačicu, vyhráš sumu zobrazenú na kačici.

Ak nitkový kríž pristane na viacerých kačkách, výhru možno znásobiť 1, 2, 5, 20, 50 alebo až 200x! Stlačením troch bonusových symbolov spustíš hru Zatočenia zadarmo. Tiež môžeš prejsť priamo do hry Free Spins a získať vyššie multiplikátory zameriavacieho kríža.

Firedrake’s Fortune

Keď sa chceš stretnúť so silnými drakmi a statočnými hrdinami na šiestich valcoch, si na správnej adrese.  Je tu automat s fantasy tematikou, ktorý prichádza s veľkorysou pomocou bonusových funkcií. Zbieraj dračie vajíčka, aby si zaplnil meter, za každých pár zatočení divokí draci uniknú z merača, aby sa rozšírili po celých valcoch. Zostanú na svojom mieste počas kola bezplatných zatočení a znásobia všetky tvoje výhry, ktoré pomôžu vytvoriť.

Objav štyroch hrdinov vikingského štýlu spolu s červenými a modrými drakmi. Tieto postavičky vracajú vyššie výhry! Z bonusového metra dohliadajú na hru traja draci. Sú kľúčom k zvláštnym silám týchto mýtických zvierat.

Zaujal ťa hry od dodávateľa Kalamba? Výborne. Tak ich čím skôr „ochutnaj“ a zabávaj sa v tvojom obľúbenom online kasíne eTIPOS.sk.