V tabuľke talianskej Serie A sú plece pri pleci. Tak AS Rím, ako aj Neapol majú na konte 50 bodov. Ich cesty sa v nedeľu večer skrížia na Olympijskom štadióne a ty si môžeš vychutnať tento prestížny súboj v spoločnosti herne eTIPOS.sk so Stávkou bez rizika až do 50 €!

Zaregistruj sa teraz ako nový hráč na www.etipos.sk a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Zápas rímskeho AS s Neapolom nášho Stanislava Lobotku ti pritom ponúka množstvo príležitostí na tipovanie. Čaká nás totiž súboj dvoch elitných tímov.

Mužstvo z hlavného mesta Talianska naposledy prekvapujúco prehralo s Parmou, no Neapol vyhral v Miláne v dueli s tamojším AC.

Súboj najpopulárnejších tímov s výnimkou severu krajiny, ktoré má prívlastok Derby slnka, sa hralo prvýkrát v apríli 1928. Pri jeho poslednom vydaní uspel Neapol doma jednoznačne 4:0.

V Ríme by to však malo byť iné kafe. A najmä gólové. Veď od roku 1989 padol v súboji týchto tímov vždy minimálne jeden gól!

Ako sa skončí prestížny súboj teraz? Zaregistruj sa ešte dnes a tipuj Derby slnka v herni eTIPOS.sk úplne bez rizika až do 50 €!

CHCEM SA REGISTROVAŤ