Hľadáš miesto, kde pri troche šťastia môžeš aj za pár centov vyhrať „majland“? Blahoželáme, práve si ho objavil. Online kasíno eTIPOS.sk ti vie splniť hráčske sny, ktoré rozžiaria tvoj deň.

Stačí jedno zatočenie a desiatky či státisíce eur môžu byť tvoje. Inými slovami, jackpoty, kam sa len pozrieš. Najväčší je tradične TIPOS Jackpot, ktorého hodnoty pravidelne koria šesťciferné sumy. Ako napríklad štyri dni pred Vianocami, keď hráč mas*** roztočil valce na hre Monkey 27 a za stávku 50 centov vyhral úžasných 118 946 €!

O viac ako stotisíc eur sa hrá v Tipos Jackpote aj teraz, k dispozícii sú však aj ďalšie mega nabité jackpoty. Dokopy sa hrá v tejto chvíli o viac ako 240 000 €!

TIPOS JACKPOT

Najpopulárnejší a čo do možnej výhry najatraktívnejší je Tipos Jackpot. Jeho najvyšší stupeň – zlatý – má pravidelne hodnotu desiatok alebo až sto a viac tisíc eur. Aktuálne je na hodnote je viac ako 101 000 €.

CHCEM HRAŤ

Tipos Jackpot môžeš získať, ak roztočíš populárnu hru Multiplay 81.
Automat Multiplay 81 má dominantné symboly ovocia. Nájdeš tu však aj symboly 7, BAR a špeciálny symbol Multiplay 81 v štýle Las Vegas. Táto hra je dizajnovo tradičným slotom z 90. rokov. Kto má rád klasiky, nemal by váhať!

SYNOT PROGRESSIVE BONUS JACKPOT

Dodávateľ hier Synot má svoj vlastný Jackpot, ktorý pravidelne ponuka atraktívne sumy. Má štyri úrovne, pričom najvyššia, zlatá, sa pohybe pravidelne v 5-ciferných sumách. Aktuálne je jeho hodnota takmer 30 000 €. A pozor. Kto hrá hry od Synotu má možnosť získať nielen Synot Progressive Bonus Jackpot, ale aj Tipos Jackpot.

Vyhrať môžeš aj na slote 6 Fruits. Ide o ovocný automat, ktorý ponúka 3 riadky a 5 valcov. Hra na prvý pohľad zaujme modernou grafikou a pôsobivou hudbou, no v neposlednom rade skvelými výhrami a bonusmi. Špeciálne sú najmä symboly hviezd, ktoré prinášajú štedrú výhru. Skúsiš ho ešte dnes?

ADELL JACKPOT

V rodine slotov na eTIPOS.sk môžu za posledné mesiace hrať hráči aj o ďalší lákavý jackpot – od dodávateľa ADELL. Moderný dizajn, atraktívne hry a najmä, zaujímavé výhry. To je Adell Jackpot, ktorého hodnota je momentálne 13 000 €.

Čo tak skúsiť šťastie so slotom Age of Olympus? Zeus je známy ako Boh bohov a pri hraní tohto slotu môžeš okúsiť jeho silu. Nemusíš ani letieť na horu Olymp, aby si si užil jeho majestátne ponuky, pretože Age of Olympus si môžeš zahrať na mobile, tablete alebo počítači z pohodlia svojej obývačky. V hre si môžeš užiť najmenej 25 výherných línií, ktoré sú trvalo umiestnené na piatich valcoch hry.

Už len roztočiť valce!

AMUSNET JACKPOT

Atraktívne hry, premakaná grafika, motívy od základných po extravagantné. Reč je o Amusnet Jackpot. Kto má rád hracie klasiky, ale nebráni sa aj slotom s tematikou starovekého Egypta, sexi Amazoniek či iných motívov, mal by čo najskôr roztočiť valce od tohto dodávateľa a skúsiť šťastie získať atraktívny jackpot. Aktuálna hodnota najvyššieho, spadeového, je viac ako 38 500 €!

Šťastie môže priniesť napríklad slot Secrets of Sherwood s hlavnou postavou Robinom Hoodom. Zahráš si ju na mriežke 5×3 umiestnenou na lúkach pri rieke v okolí Sherwoodu. Divoký symbol vyobrazený Robinom Hoodom ti ponúka výplatu až 20 000 mincí, je tak najvyššie vyplácajúcim symbolom. Ikona hradu funguje ako Scatter symbol. Prenes sa spoločne s nami do bájnych čias rytierov a vyhraj svoj rozprávkový poklad.

TECH 4 BET ROYAL JACKPOT

Kto má rád atraktívne hry a sloty, kde sa točia zlaté tehly, padajú stromy plné peňazí alebo na hracích poliach chce vidieť diamanty dobre vie, že Tech4Bet je dodávateľ určený pre neho. Okamžité výhry sú krásne, ale jackpoty sú vždy krajšie. Ako napríklad ten od Tech4Bet. Jeho hodnota je viac ako 22 500 €!

Čo tak si ho vytočiť s hrou 81 Emerald? Diamanty sú známe v Indii tisícky rokov, podľa niektorých odhadov našli prvé drahé kamene praobyvatelia pred 6000 rokmi. Práve v Indii sa nachádzali v náplavových oblastiach rieky Golconda, Krishna, Penner a Godavari. Diamant je nazývaným slovom “vajra” čo značí aj blesk alebo zbraň boha Indra. V slote 81 Emerald budeš musieť nájsť a usporiadať práve tieto drahé kamene, hrajúce všetkými farbami, v tej najsprávnejšej kombinácii, ktorá ťa rýchlo privedie k rozprávkovej výhre. Ideš na to?

KAJOT JOKER BONUS

Aktuálne jeden z najatraktívnejších bonusov, ktorý má štyri úrovne, no na rozdiel od ostatných, sa jeho hodnoty až tak nelíšia. Čo to znamená v praxi? Hodnota tretej úrovne je v tisíckach eur, druhá úroveň je na úrovni 13 000 € a hlavná trefa zabezpečí svojmu výhercovi 25 000 €!

A ktorú hru by si mal s určitosťou vyskúšať? Odporúčame Ring of fire XL. Kto sa nebojí diablika, ale za to minule ovocie a mix čísel nemal by váhať a ešte dnes roztočiť pekelne dobrý automat.

APOLLO GAMES JACKPOT

Aj dodávateľ Apollo má svoj vlastný Jackpot. Jeho úrovne sú tri – zlatá, strieborná a bronzová. Sumy, ktoré prináša, sa pohybujú od desiatok po tisíce eur. Hlavná výhra je momentálne na hodnote 16 000 €!

CHCEM HRAŤ

Chceš ju získať? Smelo do toho napríklad s hrou Gladorius.

Chlieb a hry! Tak znie latinské príslovie, ktorým sa riadilo mnoho cisárov Rímskej ríše. Apollo previedlo minulosť do súčasnosti a ponúklo svojim hráčom hru s gladiátorskou tematikou. Ako sa im to podarilo? Už z názvu je úplne jasné, akým smerom je novinka od vývojára Apollo Games zameraná. Prostredníctvom tejto hry sa vrátiš s nami späť do antického Ríma, do doby, keď jednou z najväčších odmien pre prostý ľud boli gladiátorské zápasy.

Táto populárna zábava tak vdýchla inšpirácii na vytvorenie novej hry. V dnešnej dobe sú tieto zápasy na život a na smrť nahradené humánnejším variantom. V ringu sa bojuje bez zbraní a čo viac, skôr sa celkovo presúva do virtuálneho priestoru. Vďaka tejto hre si tak môžeš vychutnať atmosféru arény naplno a pritom z pohodlia tvojho domova. Pri výhernom automate Gladorius si zahráš v poslednej dobe obľúbeným pomerom 5 valcov k 3 radom.

Ale dosť bolo slov, treba prejsť k činom, roztočiť valce ešte dnes, zabávať sa a hrať o parádne JACKPOTY v online kasíne eTIPOS.sk.