Sobota podvečer priniesla jednu z najlákavejších výhier, ktoré ponúka kasíno eTIPOS.sk – Zlatý Multilevel jackpot. Šťastný hráč si svoje konto navýšil o nádhernú sumu 34 254 €!

Deň: Sobota

Čas: 18:15:21

Hra: Wild Joker 50

Hráč s nickom ken*** pokúšal šťastie a to sa naňho usmialo do široka tak, ako to vie len Joker. Parádnou výhrou, ktorá by v prepočte na starú menu bola viac ako milión korún.

Vďaka jedinečnému Multilevel GOLD jackpotu sa tak znova potvrdilo, že žiaden spin v kasíne eTIPOS.sk nie je zbytočný.

Pri hraní hier vybraných slotov – od dodávateľov Synot, Kajot a Tech4Bet – sa z každého otočenia ukladajú percentá do jackpotov, ktoré sú rozložené do troch úrovní.

Zlatý, strieborný a bronzový.

Stačí stávka 50 centov na jeden spin a si v hre o skvelé ceny v Multilevel jackpotoch. Tie sú ohodnotené medailovým spôsobom ako v športe, tak aj ich hodnota je tomu prispôsobená.

Bronzový jackpot, ktorého percentuálna pravdepodobnosť je najvyššie dosiahnuteľná, sa začína na dvojciferných sumách. Strieborný jackpot posúva hranicu do tisícok eur. No a najcennejší, zlatý jackpot, v sebe ukrýva vždy hodnotu päťcifernej sumy. Aktuálny má hodnotu viac ako 17 000 €!

Multilevel jackpoty však nie sú jediné, o ktoré môžeš hrať exkluzívne v kasíne eTIPOS.sk.

Vďaka širokému množstvu slotov, ktoré máš v ponuke, sa môžeš zapojiť aj do hry o EGT Jackpot či Max power bonus, ktorého hodnota je takmer 14 000€. Navyše, pre hráčov sú pripravené aj MAXI Turnaje s garanciou 10 000 € a 5 000 free spinov.

Tak neváhaj, klikni na www.etipos.sk a roztoč hru o veľké peniaze.

chcem hrať