Aj tento týždeň máme pre tipérov pripravené zápasy, ktoré môžu podávať na svoje tikety v rámci promo akcie NHL Gólový bonus. Na ktoré sa môžete tešiť?

Že si ešte nepočul o NHL Gólovom bonuse? Nič sa nedeje. Tieto riadky sú pripravené práve pre teba.

Natipuj si vybraný zápas z ponuky herne eTIPOS.sk. Stávka musí byť podaná SÓLO, pričom nezohráva úlohu, či ju umiestniš na tiket pred zápasom alebo LIVE. A ak ti tip nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

Na aké ďalšie zápasy v rámci akcie NHL Gólový bonus sa môžeš tešiť?

23. 2. 01:00 Carolina – Tampa Bay

Kto má rád ofenzívny hokej, rozhodne by si nemal ujsť zápas medzi hurikánmi a Tampou. Carolina je spomedzi amerických tímov najlepšia čo do počtu strelených gólov – 62, Tampa je v jemnom závese s 54 gólmi. Domáci majú skvelú formu, veď z posledných šiestich duelov získali z 12 možných bodov 11 a sú lídrami Centrálnej divízie. Tampa je štvrtá. Z posledných štyroch duelov vyhrala len raz.

V tejto sezóne pôjde o ich tretí vzájomný duel, pričom oba doterajšie vyhrala Carolina. Navyše, ani raz neinkasovala! Najskôr vyhrala 1:0 po predĺžení, potom 4:0. Práve tento duel bol pre oba tímy nateraz posledný.
Tampa by sa, samozrejme, chcela revanšovať, ale rozbehnutá Carolina by mala potvrdiť, že je na tom momentálne lepšie a opäť vyhrá.

24. 2. 01:00 New Jersey – Buffalo

V Prudential Centre si to rozdajú tímy z dna Východnej divízie. Jersey je predposledné, Buffalo posledné.
A práve táto kombinácia by mohla priniesť deň otvorených dverí. Diabli strelili v tejto sezóne 36 gólov v 13 dueloch, šable 35 v 14 zápasoch. Ale keď sa pozrieme na ich vzájomné zápasy, o presné zásahy nie je núdza. V troch tohtosezónnych súbojoch padlo dokopy 20 gólov.
Hľadať favorita je pomerne náročné, zápasu by svedčala remíza. Žeby 3:3 alebo 4:4?

25. 2. 01:00 Philadelphia – NY Rangers

Letci a jazdci vstúpia do tohto súboja v rozdielnom rozpoložení. Philadelphia sa v poslednom období trápi, zatiaľ čo u jazdcov sa, zdá sa, blýska na lepšie časy. Uspeli v súboji práve s Flyers, ako aj vo Washingtone.

Newyorský tím sa však obecne veľmi hľadá. Artemi Panarin si síce drží priemer viac ako bodu na zápas, ale ostatní hráči sa k nemu pridávajú len sporadicky. Mika Zibanejad, ktorý vlani strelil 41 gólov a nazbieral 75 bodov v 57 dueloch má teraz na konte 4 body v 16 stretnutiach. Fínsky mladík Kaapo Kakko strelil v 14 zápasoch len dva góly, rovnaký počet má na svojom konte aj draftová jednotka Alexis Lafrenière. Summa summarum, Rangers patri v ofenzíve k najhorším tímom ligy.

To Philadelphia je pomerne aktívna, ale tak ako dosť gólov dáva, aj veľa dostáva. Má skóre 51:51. V tejto sezóne sa stretli tieto tímy zatiaľ raz, zrodila sa vtedy remíza 2:2, jazdci uspeli na nájazdy. Philadelphia by mala teraz zabrať naplno.

26. 2. 01:00 Florida – Dallas

Pre tieto tímy pôjde o tzv. back to back game. Teda v priebehu dvoch dní na ne čakajú dva zápasy. Florida patrí k príjemným prekvapeniam a spoločne s Carolinou je na špici Centrálnej divázie. Finalista posledného ročníka Stanleyho pohára z Dallasu sa rozbieha pomalšie, spôsobila to však aj korona pauza, ktorá odstavila Stars na druhú koľaj na isté obdobie.

Celkovo február je pre Hviezdy mesiacom hrôzy. Do dvojzápasu s Panthers vyhrali v najkratšom mesiaci roka len raz – ešte 3.2. s Columbusom. Následne zaknihovali samé prehry. Favoritom duelu tak budú domáci, ktorí môžu mať mimochodom na tribúnach aj takmer 5 000 fanúšikov.

27. 2. 02:00 Minnesota – LA Kings

V predposledný deň februára čaká na nás čaká zaujímavý stret tímov zo Západnej divízie, ktoré majú v tejto sezóne medzi sebou už poriadnu rivalitu, veď sa jedná o ich šiesty vzájomný duel!
Najskôr sa v LA zrodila dvakrát remíza a v oboch prípadoch triumf Wilf po extra čase. Následne prišla výhra Los Angeles, aby si oba tímy v ďalších súbojoch pripísali každý po jednej výhre.

Obom tímom sa v poslednej dobre darilo, dá sa teda očakávať, že uvidíme kvalitný, vyrovnaný súboj, ktorému by svedčala remíza.
Žeby sa do tretice v sezóne medzi týmito tímami zrodil výsledok 3:3?

PONUKA NHL