Aj v novom roku sa môžu futbaloví fanúšikovia tešiť na pravidelnú dávku najlepšieho futbalu a rovnako tak aj na naše analýzy a skvelú ponuku. TIPOSBET ti ponúka širokú paletu skvelých kurzov, kde si vyberie aj ten najnáročnejší tipér.

Kto si na náš web klikol prvýkrát a zaregistruje sa, môže hrať bez nervov. Ak tvoja prvá stávka bude nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a vloží si na hráčske konto aspoň 10 €, hrá následne za 25 €.

A ktoré zápasy by nemali chýbať na žiadnom tikete?

TOP ZÁPASY NA VÍKEND

Bayern Mníchov – Hoffenheim (piatok, 20:30)

Tipy: Zápas 1 – 1. polčas 1 – viac gólov ako 2,5

Bayern Mníchov vstúpil do druhej polovice bundesligovej sezóny 2023/2024 v hlbokom smútku, pretože tento týždeň vo veku 78 rokov zomrela klubová legenda Franz Beckenbauer, ktorá sa zaslúžila o celosvetový vzostup klubu. Domáci v tejto sezóne nazbierali už 38 bodov, čo z nich robí najlepší druhý tím po 16 zápasoch v histórii Bundesligy, pretože stále tesne kráča v stopách Bayeru Leverkusen. Existuje dôvod veriť, že by tu mohli rozdiel na čele ešte zmenšiť, pretože Bayern je jediným ligovým tímom na domácej pôde, ktorý vyhral posledných päť duelov, a zároveň má dobrú domácu vzájomnú bilanciu – pri jedenástich víťazstvách iba jedinú prehru.

Hostia z Hoffenheimu však prídu do Allianz Areny s nádejou, že spôsobia rozruch, pretože tréner Pellegrino Mattarazzo sa snaží predĺžiť svoju neporaziteľnosť vo vzájomných zápasoch na štyri. V tejto sezóne si jeho tím pripísal zatiaľ najviac vonkajších víťazstiev a najviac bodov z ihrísk súperov v tejto fáze bundesligového ťaženia v histórii klubu, čo by malo slúžiť len na posilnenie sebavedomia. Po slušnom začiatku ročníka, kedy v prvých deviatich ligových kolách zaznamenal Hoffenheim šesť výhier, sa v období pred zimnou prestávkou trápil a v siedmich zápasoch dokázal zvíťaziť iba raz. Napriek tomu zostávajú „Die Kraichgauer“ v tejto sezóne v hre o Európu, ale ak si chcú pripísať pozitívny výsledok, budú musieť v Allianz aréne vylepšiť svoju bilanciu iba jedného čistého konta v 16 bundesligových súbojoch.

Newcastle – Manchester City (sobota, 18:30)

Tipy: Zápas 2 – 1.gól Man. City – Haaland strelí gól

Po nevydarenom sviatočnom období, keď Newcastle United prehral všetky tri zápasy v Premier League a prepadol sa ešte hlbšie do stredu tabuľky, dosiahol minulý týždeň v FA Cupe toľko potrebného víťazstva 3:0 nad Sunderlandom. Čisté konto si udržal slovenský brankár Martin Dúbravka, ktorého však teraz čaká „iné kafe“.

Manažér Newcastlu Eddie Howe pred návštevou úradujúceho ligového majstra Manchestru City označil výhru v pohári za „krok správnym smerom“. Potom, čo Straky svojho súpera na začiatku tejto sezóny porazili 1:0 v ligovom pohári v St James‘ Parku, vie, že môžu tím, s ktorým tu v auguste 2022 remizovali 3:3, potrápiť. Napriek tomu aj kvôli tejto bilancii nebudú brať nič na ľahkú váhu po tom, čo Nottingham Forest ukončil ich sériu siedmich domácich ligových výhier v rade, keď ich na Boxing Day porazil 3:1.

Návrat Kevina De Bruyneho proti Huddersfieldu v FA Cupe bol pravdepodobne vrcholom pre Manchester City (5:0), ktorý teraz vyhral päť súťažných zápasov v rade a len raz inkasoval. Na vedúci Liverpool stráca päť bodov, ale má stretnutie k dobru, takže víťazstvo tu by ho udržalo v kontakte a mohlo by byť v konečnom účtovaní možno rozhodujúce, pretože City sú preslávení svojou schopnosťou zvládať záver sezóny. Manchester City nestratil body v prvom ligovom strete kalendárneho roka od porážky 0:1 so Sunderlandom v roku 2012, odvtedy vyhral všetky zápasy.

Monaco – Reims (sobota, 17:00)

Tipy: Zápas 1X – 1.polčas X – viac gólov v 2.polčase

Monako zažilo vo svojom úvodnom zápase roku 2024 nervydrásajúci okamih, pretože hoci počas iba 21 minút viedlo 2:0, muselo proti Lens podstúpiť penaltový rozstrel, aby si zabezpečilo účasť v ďalšom kole Coupe de France. Pri návrate na Stade Louis II bude hlavným cieľom Monaka zabrániť prvej sérii dvoch domácich ligových prehier po takmer roku, keď tu v minulom kole nestačilo na Lyon. Ďalším cieľom domácich bude upevnenie pozície v top 3. To by sa mohlo ukázať ako náročná úloha proti Reims, proti ktorému doma v najvyššej súťaži nevyhralo už sedem duelov po sebe, pričom prehralo dva posledné z nich.

Hosťujúce Reims bude chcieť opäť dokázať, že je pre kniežací tím ťažkým súperom, a po prehre 1:3 z októbrového duelu by malo mať motiváciu usilovať sa o nápravu, najmä preto, že tréner Will Still vyjadril nespokojnosť s „nedostatočnou efektivitou“ svojich hráčov v tomto zápase, a to najmä kvôli zlej koncovke svojich zverencov. Červenobieli začali rok sľubne, keď vo Francúzskom pohári presvedčivo vyhrali 3:0 nad tímom zo štvrtej ligy Dinan-Lehon, a na nadchádzajúci zápas by mali byť motivovaní, pretože víťazstvo by ich potenciálne mohlo posunúť späť do prvej šestky. Nebude to však ľahká úloha, vzhľadom na to, že na ihriskách ligových súperov prehrali už tri zápasy v rade, pričom všetky prišli proti tímom z prvej desiatky. Reims v tejto sezóne nezaznamenalo ani jednu remízu na šiestich ligových výjazdoch, ktoré začínalo ako outsider.

Monza – Inter Miláno (sobota, 20:45)

Tipy: Zápas 2 – 1-polčas X – 1.gól Inter – viac rohov Inter

Monza zahájila nový ročník víťazstvom 3:2 nad Frosinone, čím ukončila sériu troch zápasov bez streleného gólu. Monza sa pohybuje tesne pod hornou polovicou tabuľky Serie A, ale v tomto ročníku vyhrala len raz dve po sebe idúce zápasy, čo jej posun brzdí. Zvrat v podobe víťazstva nad vedúcim Interom by bol nielen výraznou morálnou vzpruhou, ale aj pomstou za porážku 0:2 v úvodnom kole. Domáci by potrebovali tiež zvrátiť nepriaznivý vývoj na Stadio Brianteo, kde vyhrali iba jeden z posledných piatich domácich zápasov v Serii A. V oboch prehrách Monza inkasovala počas prvých 15 minút a domáci sa budú chcieť vyhnúť opakovaniu tohto scenára, hoci v minulej sezóne v tomto zápase dvakrát vyrovnali.

Inter cez minulý víkend vyhral 2:1 nad Veronou po tom, čo mu víťazný gól zo záveru zápasu a premárnená penalta súpera pomohli získať neoficiálny „zimný titul“ po osemnástykrát v histórii. V štyroch z piatich predchádzajúcich prípadov Nerazzurri získali Scudetto a v prípade víťazstva tu by dočasne zvýšili svoj náskok na päť bodov a upevnili by si nádej na predĺženie tejto bilancie. To však nemusí byť také jednoduché, pretože Inter v poslednej dobe zápasí s problémami s konzistenciou, čo podčiarkuje skutočnosť, že v posledných desiatich súťažných zápasoch zaznamenal iba raz dve po sebe idúce víťazstvá. Dve z týchto remíz prišli vo vonkajších ligových zápasoch, ale je možno nespravodlivé zamerať sa iba na ne, pretože tieto výsledky zostávajú ich jedinými zlyhaniami v dueloch na ihriskách súperov tejto ligovej sezóny.

Manchester United – Tottenham (nedeľa, 17:30)

Tipy: Zápas X – 1.polčas X – menej gólov ako 2,5

Prvý výjazd Manchestru United v roku 2024 síce vyústil v hladké víťazstvo nad treťoligovým Wiganom v FA Cupe, ale u zverencoch Erika ten Haga, ktorí skórovali len dvakrát z neuveriteľných 33 striel sa znovu objavili staré problémy. V Premier League dokázali streliť len 22 gólov – menej ich pred týmto kolom vsietili len dva tímy zo spodných priečok tabuľky. Ten Hag bude chcieť zlepšiť mizernú sériu jednej výhry z posledných piatich ligových zápasov. V dôsledku toho jeho tím vstúpi do kola na ôsmom mieste a s deväťbodovou stratou na prvú štvorku, ale vzhľadom na to, že sa v januári vráti niekoľko kľúčových hráčov, môže byť zlepšenie formy na dosah.

Situácia, v ktorej sa Tottenham ocitol kvôli zraneniam, ho nasmerovala na prestupový trh, a keďže Timo Werner už prešiel klubovými dverami a Radu Drăgușin ho bude čoskoro nasledovať, získal kouč Ange Postecoglou vítanú posilu. Austrálsky tréner môže stále pomýšľať na titul v Premier League, pretože Spurs vyhrali štyri z minulých piatich zápasov v tejto súťaži, vďaka čomu strácajú na čelo iba šesť bodov. Prvé víťazstvo Postecogloua v úlohe kouča Tottenhamu prišlo vo vzájomnom zápase, čo dáva severolondýnskemu celku šancu zaistiť si víťazstvom nad United prvý sezónny ligový double od ročníka 1989/90. Tri porážky z posledných štyroch výjazdov na Old Trafford neveštia nič dobré, ale dobrá vonkajšia bilancia v tomto ročníku určite áno – iba Manchester City a Liverpool nazbierali vonku viac bodov ako Spurs. Tottenham pod vedením Angeho Postecogloua skóroval v každom z prvých 22 zápasoch vo všetkých súťažiach, čo je druhá najdlhšia séria v ére Premier League.

Tipuj tu