Viete, ako sa povie obdobiu, počas ktorého padajú v online kasíne eTIPOS.sk peňažné jackpoty? Horúce hodiny. A práve tie nastali v stredu a štvrtok, kedy padol zlatý a strieborný TIPOS Jackpot.

Skraja týždňa sme informovali, že viaceré jackpoty v našom kasíne dosahujú závratné sumy a z minúty na minútu rastú.

Bol to prípad aj TIPOS Jackpotu, ktorý sa prehupol cez šesťcifernú sumu. A tak prišla streda podvečer, kedy si hráč s nickom Bij*** zapol hru Respin Joker 243. Valce roztočil za 2 €, krátko na to sa mu obrazovka rozžiarila a stal sa majiteľom hlavného jackpotu zlatej hodnoty v hodnote 108 140 €!

Hra Respin Joker 243 patrí medzi zlaté klasiky online kasína eTIPOS.sk. Jeden z najpopulárnejších slotov od Kajotu je ovocný automat s magicky štedrým Jokerom, ktorý dodáva násobné zatočenia a ešte vyššie výhry. Kto má rád klasiku v modernom šate s podmanivou hudbou vie, že Respin Joker 243 je to pravé orechové. Dôkazom je aj zlatý TIPOS Jackpot, ktorý padol v stredu podvečer.

CHCEM HRAŤ

To však zo štedrosti a skvelých výhier nebolo všetko. Len o niekoľko hodín neskôr, o 00:46 vo štvrtok, totiž padol aj strieborný TIPOS Jackpot v hodnote 21 709 €!

Šťastný hráč pep*** strategicky menil stávku z 0,30€, na 0,40€ a 0,50€. Šťastie pokúšal na hre Mountain Legends a urobil dobre. Parádna trefa ho neminula.

Horské dobrodružstvo ponúka možnosť výhry na piatich valcoch a troch radoch. V Mountain Legends sa nachádza pomerne vysoký počet základných symbolov. Nájdeme ich tu dohromady až desať. Kartové symboly majú v hre najnižšiu hodnotu a potom už nájdeme symboly s obrázkom divokej horskej zveri. Stretnúť sa tak môžeš s medveďom, vlkom, líškou či panterom. Nechýba Scatter a Wild symbol, ktoré nosia ešte vyššie výhry.

Presne ako v prípade majiteľa strieborného TIPOS Jackpotu.

CHCEM HRAŤ

Obom výhercom srdečne blahoželáme a už teraz sa tešíme na ďalšie skvelé trefy. V online kasíne eTIPOS.sk ich má na dosah ruky každý. Stačí len roztočiť valce a mať kus šťastia.