Azda každý tipér sa raz rozhodol umiestniť na svoj tiket množstvo zápasov s nízkym kurzom a veril svojim tutovkám. Stratégia, ktorá môže zlyhať, ale ak favoriti potiahnu, môže priniesť aj parádnu výhru. Druhý prípad platí dokonale pri tipéra, ktorý uzavrel svoj tiket v herni eTIPOS.sk a trafil 19 zápasov!

Počet tipov: 19. Vklad: 5 €. Výsledný kurz: 384,47. Výhra: 1 922,35 €.

Šťastný tipér sa rozhodol na svoj tiket umiestniť zápasy z líg z celého sveta. Spoľahol sa na víťazstvá favoritov, keď mu radosť urobili Bayern Mníchov, Liverpool, Lyon, Monako či PSV Eindhoven, ale na svoj tiket si vybral aj zápasy z 5. anglickej, bieloruskej, austrálskej, 2. írskej ligy či dokonca súťaže v Etiópii a nižšej ligy ženského futbalu na Islande. Summa-summarum, 19 zápasov, 19 tutoviek a výhra takmer 2-tisíc eur!

Náhľad tiketu je k dispozícii tu!

Aj druhý tipér, ktorý sa môže vo svojom okolí popýšiť parádnym tiketom, sa spoľahol na väčší výber zápasov.

Počet tipov: 10. Vklad: 16,20 €. Výsledný kurz: 164,72. Kurzové zvýhodnenie +50%. Výhra: 4 002,70 €.

Zatiaľ čo prvý tipér si vyberal zápasy na favoritov, druhému výhercovi bolo viac-menej jedno, kto daný zápas vyhrá. Podstatné bolo, či padne viac alebo menej gólov. Rozhodol sa totiž pre odvodené stávky. Aj v tomto prípade pritom nehrali prím duely veľkoklubov, ale súboje nižších súťaží vo Švédsku, Dánsku, Anglicku a Nemecku.

A neraz musel i poriadne tŕpnuť. V „dedinskom“ zápase na Britských ostrovoch medzi Maidenhead a Sutton potreboval 3 a viac gólov. Tretí gól hostí, ktorí vyhrali 3:0, padol v 93. minúte. V dueli medzi Aldershotom a Hartlepoolom bol ešte po hodine hry bezgólový stav. Napokon však hostia vyhrali 3:1, čím splnili kvótu aspoň troch gólov v zápase.

Všetkých desať tipov napokon vyšlo, ako malo a hoci aj s poriadnou dávkou nervov, ale víťazným pocitom, si šťastný tipér pripísal na svoje konto viac ako 4 000 €!

AKTUÁLNA PONUKA