Záver minulého týždňa priniesol lotériovým hráčom dve krásne výhry. V 3. poradí medzinárodnej lotérie Eurojackpot sa výherca zo Slovenska radoval zo sumy 45 205 €, v doplnkovej hre KENO JOKER sme zaznamenali výhru 9 966 €.

Eurojackpot – 10 miliónov eur, sa delila medzi dvojicu hráčov z Nemecka a Španielska. Každý si tak pripísal rozprávkovú sumu 5 075 565 €.

Pri výhre v 3. poradí sa usmialo šťastie aj na hráča zo Slovenska. A rozhodne to nebola suma na zahodenie. Výhra 45 205 € s blížiacim sa koncom roka a vianočnými sviatkami poteší svojho majiteľa, ktorý si podal stávku v Banskobystrickom kraji, a to len za
2 €! Vyplnil jeden stĺpec a vďaka svojím číslam 6, 13, 25, 31 a 49, ktoré mu priniesli šťastie, vyhral viac ako 45-tisíc.

O niečo menšou výhrou, ale rozhodne nie na zahodenie, sa obohatil vďaka doplnkovej hre KENO JOKER výherca jackpotu v hodnote
9 966 €
. Ide už o ôsmu výhru, ktorú sme zaznamenali v tomto roku v rámci doplnkovej hry KENO JOKER.

Hráč uzatvoril svoju stávku v Košickom kraji, pričom sa rozhodol pre dvojtipovú stávku v hre KENO 10. Každý tip v hodnote 0,30 € tvorilo 10 vlastných čísel. Na tiket pripojil aj KENO PLUS číslo, dokopy tak zaplatil 1,50 €.

Tak to vidíte, aj za pár drobných mincí sa dá vyhrať krásna suma. A čo vy? Takisto skúšate šťastie aj za malé sumy? Alebo ste skôr fanúšikom systémovej stávky?

Výber je na vás. Všetkým hráčom držíme palce a s nadšením čakáme na ďalších výhercov.

chcem hrať