Tri žrebovania, štyria víťazi. Doplnková hra Eurojackpot JOKER má po piatku ďalšieho slovenského víťaza, ktorý si prilepšil o krásnych 50 000 €.

Všetky oči na hre Eurojackpot. Asi tak by sa dalo označiť piatkové žrebovanie najväčšej európskej lotérie. A hoci sa z jackpotu tento raz slovenský hráč neradoval a prvá cena, úžasných 90 000 000 € putovala do Nemecka, radosť po žrebovaní predsa len zavládla aj v jednej zo slovenských domácností.

Hráč z Košického kraja si totiž okrem vyplneného poľa v lotérii Eurojackpot nezabudol za 1 euro pripojiť aj čísla v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER, čo sa ukázalo ako skvelé rozhodnutie.

V prvom poradí sa totiž radoval z výhry 50 000 €!

Od začiatku roka 2021 je už štvrtým šťastlivcom, ktorému sa podarilo uspieť v prvom poradí tejto doplnkovej hry.

Hneď na začiatku nového roka, 1. januára 2021, sme spoznali dvoch víťazov. Hráči z Bratislavského a Košického kraja si rovným dielom rozdelili 50 000. O týždeň neskôr sa radoval z výhry hráč zo Žilinského kraja, no a teraz sa dočkal parádnej trefy spomínaný hráč z Košického kraja.

Eurojackpot JOKER je doplnková hra v lotérii Eurojakcpot. Na jedno žrebovanie v ňom výška stávky činí sumu 1 euro, ktorú môžete pretaviť až na 50-tisíc násobku vkladu!

Mimochodom, keď spomíname JOKER. Ten, ktorý môžete pripojiť na svoje tikety v hre LOTO a LOTO 5 z 35 neustále narastá. Po nedeľňajšom žrebovaní sa jeho aktuálna výška vyšplhala už na 458 643,35 €! Padne druhý najvyšší JOKER slovenskej histórie už v túto stredu?

chcem hrať