Európska lotéria Eurojackpot opäť smeruje k svojmu maximu a šplhá sa k svojej hornej hranici. Momentálne sa jackpot pohybuje na úrovni 88 miliónov €. Podaj si teraz plný online tiket a získaš k tomu bonus vo forme voľných spinov.
Eurojackpot je klenotom všetkých lotérií. Okrem zábavy ponúka predovšetkým naozaj vysoký jackpot, ktorý sa postupne zbiera až do astronomických výšok. Práve teraz však nastal ten čas, kedy lotéria ponúka jedinečnú príležitosť vyhrať až 88 miliónov € a získať aj bonusy navyše!

Čo je potrebné pre to urobiť?

Podaj plný online tiket na eTIPOS.sk, v ktorom vyplníš všetky štyri hracie polia, nezabudni zvoliť aj doplnkovú hru JOKER a 20 voľných spinov je tvojich. Tento bonus ti bude pripísaný nasledujúci pondelok po žrebovaní a využiť ho môžeš do konca týždňa. Vyber si jednu z našich zábavných kasínových hier Flip The Chip, Fruit Awards, Gem-O-Rama, Hell Mania, Hot Africa, Wild Job, Blazing Ice, Alchemists Gold a získaj tak ďalšiu šancu na výhru.
Hraj aj ty jednoducho a bezpečne z pohodlia domova vďaka eTIPOS.sk.
Držíme palce!
Zisti viac informácií

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk