Lotéria Eurojackpot je európskym fenoménom, ktorý láka na najštedrejšie jackpoty. V roku 2020 oslavuje už päť rokov od svojho zavedenia na Slovensku. Počas tohto obdobia potešil hráčov hneď  niekoľkokrát. Stane sa tak aj tento týždeň? Jackpot dosahuje výšku až 75 miliónov €.

Jedným z mýtov spájaných s lotériou Eurojackpot je, že sa výhry Slovensku vyhýbajú. Avšak opak je pravdou. Potvrdzujú to aj štatistiky. Od októbra roku 2015, kedy bola lotéria v našich končinách zavedená, sa vyplatili tri niekoľkomiliónové sumy a úctyhodný počet stotisícových. Ak spočítame všetky výhry v 2. a 3. poradí zdolané za posledných päť rokov, tak sa spolu hráčom rozdalo už viac ako 24 420 701 €.

Úspešným bol hneď prvý a zároveň úvodný rok 2015. Hráč, ktorý si svoju stávku podal v Košickom kraji, vyhral v 2. poradí 1 406 004 €. Rok 2016 patril taktiež k tým štedrým. Výhra v 2. poradí vo výške viac ako 420 tisíc € putovala hráčovi, ktorý vsadil na tipovanie cez SMS. Okrem neho boli niekoľkostotisícovými sumami odmenení aj ďalší ôsmi šťastlivci.

Rok 2017 svojimi výhrami určite nezaostával. V júni putovala výhra v 2. poradí v hodnote skoro 300 tisíc € opäť na východ Slovenska. Najsilnejším obdobím lotérie Eurojackpot na Slovensku z pohľadu počtu zdolaných 2. a 3. poradí bol jednoznačne rok 2018, počas ktorého sa tak stalo až 16 – krát. Krásne sumy sa vyhrávali naozaj naprieč celou krajinou, pričom tá najvyššia presahovala 850 tisíc €.

Šťastie sa na Slovensko usmievalo aj minulý rok. Tie najvyššie výhry sa pohybovali na úrovni niekoľkých stotisíc. Tá top výhra padla v apríli 2019 vo výške 480 924 €. Hráč stavil na modernú formu tipovania a tiket podal online v herni eTIPOS.sk.

Suverénne najbohatším bude však súčasný rok 2020. Ešte máme iba august a už sa za týchto pár mesiacov vyplatili spolu výhry v 2. a 3. poradí vo výške viac ako 14,5 milióna €. Práve „bláznivý“ apríl bol tým miliónovým mesiacom, počas ktorého na Slovensku pribudli až dvaja milionári. Prvému sa pošťastilo vyhrať viac ako 5,2 milióna € a druhý si na svoje konto pripísal dokonca sumu presahujúcu 7,3 milióna €.

Bude rok 2020 v tomto pozitívnom trende pokračovať? V jackpote sa v súčasnosti nachádza 75 miliónov €.

Pridajte sa aj vy medzi spokojných slovenských hráčov lotérie Eurojackpot a podajte si tiket online na eTIPOS.sk.

Držíme palce!

Chcem podať Eurojackpot