Pred šiestimi rokmi sa aj na Slovensku začal písať príbeh, vďaka ktorému sa menia životy ľudí o 180 stupňov k lepšiemu. Príbeh, v ktorom sa za pár eur vyhrávajú milióny eur. Príbeh, ktorý drží raz za týždeň v napätí celú Európu. Spoznajte príbeh Eurojackpotu.

Samotný štart populárnej lotérie sa datuje ešte do marca 2012. Postupne sa do nej zapájalo viac a viac krajín, aby 9. októbra 2015 vstúpilo do eurojackpotovej rodiny aj Slovensko.

Lotéria Eurojackpot je pritom z hľadiska výšky jackpotu jednoznačne najatraktívnejšia. Či už sa práve nachádza na svojom minime v hodnote 10 miliónov € alebo dosahuje strop v podobe astronomických 90 miliónov €.

UŽ 4 MILIÓNY VÝHIER

Pri pohľade na tabuľku výhier z pohľadu Slovákov musí na prvý pohľad udrieť do očí údaj z nedávneho obdobia. V roku 2020 bolo hráčom vyplatených úžasných 82 353 193 €! Leví podiel na tom nesie jackpot, ktorý padol pred rokom vo výške 58 807 427,70 €.

Ak pozrieme na celkovú štatistiku, Eurojackpot nadelil slovenským hráčom už 128 778 833 €, pričom keď spočítame tie najväčšie sumy aj s malými, za šesť rokov sme tak dokopy vyplatili 3 989 941 výhier.

28 VÝHIER V 2. PORADÍ

Trafiť jackpot a získať desiatky miliónov je určite sen každého hráča. Šanca na túto premisu síce veľká nie je, ale ako sa hovorí, nič nie je nemožné.

Skvelé výhry v hodnote stoviek tisíc eur, ktoré však bežne stúpnu aj na milióny eur, sú k dispozícii aj v 2. poradí. Od začiatku hry Eurojackpot na Slovensku sa v ňom radovalo z výhry 28 Slovákov.

Najviac v rokoch 2016 a 2019 dokopy šiesti.

KTO BUDE ĎALŠÍ?

Lákadlo obrovskej výhry je zrejmé, otázkou dňa len zostáva, kto bude ďalším supermilionárom zo Slovenska.

Za celé obdobie existencie Eurojackpotu na Slovensku, na začiatku októbra 2021, evidujeme celkovo podaných 52 132 676 stávok (lotériových tiketov).

Spoznáme v najbližších dňoch pri príležitosti šiesteho výročia ďalšieho super boháča, ktorému sa zmení život vďaka Eurojackpotu?

Odpoveď na túto otázku sa dozvieme vždy v piatok, kedy je na programe žrebovanie tejto populárnej lotérie. Všetkým hráčom želáme veľa šťastia. Nech je hra Eurojackpot štedrá minimálne ako doteraz.

Podaj si Eurojackpot