Leto sa síce oficiálne podľa kalendára ešte nezačalo, ale vďaka lotériovým hrám je isté, že aj na mnohých Slovákov čakajú nádherné letné prázdniny.

Na piatok 3. júna budú s úsmevom na tvári spomínať minimálne dvaja hraví Slováci. Jeden ukoristil v medzinárodnej lotérii Eurojackpot výhru v druhom poradí vo výške 274 430 € a ďalší získal výhru v treťom poradí vo výške 103 177 €. Pekné sumičky, čo poviete?

Po takomto úspechu je potom radosť vybrať si perfektnú dovolenku, ktorú vám budú všetci závidieť.

Obľúbená európska lotéria ponúkala v piatok parádny 17-miliónový jackpot. Počkali sme si na výsledky a veľa nechýbalo, aby sa počet milionárov zo Slovenska rozšíril o ďalších. No nestalo sa tak. Zúfať však netreba, jackpot sa totiž navýšil na 20 miliónov €. Ďalšia šanca na rozprávkovú výhru tak prichádza už v utorok 7. júna.

Tipovať pritom nemusíte iba na niektorom z našich predajných miest. Stávku môžete uzatvoriť aj z pohodlia svojej obývačky, alebo hoc aj cestou do práce. Dá sa to prakticky odvšadiaľ. A veruže sa hrať oplatí.

Dôkazom je slovenský hráč, ktorý parádnu výhru v druhom poradí vo výške 274 430 € uzatvoril prostredníctvom SMS správy zo svojho telefónu. Naozaj niekedy stačí tak málo! Odoslať esemesku v tvare napr. „EJ M“ na číslo 3333*, čo zaberie iba pár sekúnd. Následne sa môže zmeniť život od základov k lepšiemu aj vám!

Tento rok výhry Slovákom skutočne prajú, už kvartetu hráčov sa podarilo v lotérii Eurojackpot získať výhru v druhom poradí a sedem hrdých Slovákov bolo odmenených v treťom výhernom poradí.

Od 9. októbra 2015 k dnešnému dňu spoločnosť TIPOS eviduje už 85 výhier, ktoré Slováci získali v prvom, druhom alebo treťom poradí lotérie Eurojackpot. Na výhrach sme vyplatili neuveriteľných 90,6 milióna €!

Dočkáme sa hranice sto miliónov ešte toto leto? Držíme vám palce.

Hraj Eurojackpot online

*Cena stávky 5€ a cena SMS 0,5€. Balík „EJ M“ obsahuje 2x náhodný tip + doplnková hra Eurojackpot JOKER