O obyvateľoch východného Slovenska sa hovorí, že sú „šalení“. Toto slovné spojenie zľudovelo. Čo však platí je aj skutočnosť, že na východe pravidelne pribúdajú lotérioví výhercovia. Naposledy sa tak stalo tento piatok.

Už piatykrát sa v tomto roku podarilo vyhrať slovenskému hráčovi parádnu sumu v druhom poradí lotérie Eurojackpot. Tento raz to je – tento raz to bolo skvelých 664 091 €.

Výherca si podal svoju stávku v Košickom kraji, pričom sa rozhodol pre trojtip, ku ktorému pridal aj doplnkovú hru Eurojackpot JOKER. Za 7 € vyhral rozprávkovú výhru, ktorá mu určite zlepší život k lepšiemu.

Šťastný Slovák pritom nebol jediný, kto sa radoval z viac ako 660 000 €. Rovnako veľkú výhru získali aj dvaja hráči z Nemecka.

Rok 2021 naďalej potvrdzuje, že je k slovenským lotériovým hráčom štedrý a prajný. No a čo sa týka hry Eurojackpot špeciálne k východniarom.

Veď v druhom poradí sa tešili z obrovskej výhry už traja hráči z Košického kraja. Najskôr začiatkom januára vyhral jeden z hráčov 270 341 €, následne v marci 516 794 €, aby teraz pribudla ešte vyššia výhra – 664 091 €. A aby toho nebolo málo, v marci dopriala výhra v treťom poradí takisto hráčovi z Košického kraja 289 763 €.

Celkovo sa výhru nad stotisíc eur podarilo získať v tomto roku ôsmim slovenským hráčom lotérie Eurojackpot.

Mimochodom, skvelá výhra z druhého poradia prišla takmer na deň presne po roku, kedy celé Slovensko oslavovalo historicky prvého výhercu hlavnej výhry v lotérii Eurojackpot.

Práve v októbri 2020 sa zrodil historický moment, kedy na Slovensko prišla výhra 58 807 427 €.

Tipuj online