Slovenským tipom sa v lotérii Eurojackpot naozaj darí. Po piatkovom žrebovaní 17. apríla máme na Slovensku opäť o jedného milionára viac. Hráč s výhrou 7 331 310,90 € tentokrát pokoril aj slovenský eurojackpotový rekord.

Aj napriek tomu, že nepadol maximálny jackpot vo výške 90 miliónov €, tak padali rekordy. Minulý týždeň bol považovaný za jeden z najúspešnejších spomedzi všetkých eurojackpotových žrebovaní na Slovensku. Hráč vyhral viac ako 5 miliónov € v 2. poradí a topoval slovenské štatistické tabuľky. Posledné žrebovanie však všetko zmenilo a nedávno upravované tabuľky sa museli opäť prepísať.

Šťastný hráč, ktorý si podal stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Banskobystrickom kraji, vyhral najvyššiu výhru v histórii slovenského tipovania lotérie Eurojackpot. Stačilo mu uhádnuť šesť správnych čísiel zo siedmich a získať tak krásne 2. poradie s neuveriteľnou výhrou 7 331 310,90 €! Na svojom tikete vyplnil štyri hracie polia a za celú stávku zaplatil iba 8 €.

Podobné šťastie mali aj jeho spoluhráči z Nemecka a Fínska, ktorí zbohatli o rovnakú sumu. Zaujímavosťou je, že práve na hráčov z týchto troch krajín sa šťastie usmialo už druhý týždeň po sebe.

Bohatá nádielka v 3. poradí

Krásne výhry sa opäť vyhrávali aj v 3. poradí. V minulom týždni išlo “iba“ o päťciferné sumy. Tentokrát pribudla ešte jedna cifra. Jedenásť hráčov si rozdelilo viac ako jeden milión. Každý sa tak stal hrdým majiteľom výhry v hodnote 107 435,90 €. Sumy opäť poputovali do rovnakých krajín ako pred týždňom. Poľsko, Fínsko, Dánsko a Nemecko opäť oplývali tou správnou hráčskou aurou.

Jedinečná príležitosť

Súčasná situácia v lotérii Eurojackpot je naozaj výnimočná. Práve vďaka tomu, že sa jackpot vo výške 90 miliónov € neoblomne drží na svojom vrchole, rastú zvyšné poradia, ktoré z hráčov robia milionárov. Berúc do úvahy posledné dve žrebovania, tak aj Slovensko patrí k tým krajinám, ktorým šťastie naozaj praje.

Využite túto príležitosť aj vy! Podajte si svoj tiket na eTIPOS.sk a možno ste práve vy novým multimilionárom.

Prajeme veľa šťastia!

Hraj až o 90 miliónov €