Najväčšia európska lotéria Eurojackpot má na Starom kontinente už veľkú tradíciu. Človek by si povedal, že keď na nej participujú krajiny ako Nemecko, Taliansko či Španielsko, menšie krajiny nemajú šancu na veľké výhry. Opak je pravdou. Napríklad v roku 2020 si trio najúspešnejších Slovákov pripísalo na svoje účty šialených 70 000 000 €!

Znie to možno až neuveriteľne, ale v apríli minulého roka padol Jackpot v 2. poradí pre našincov hneď dvakrát za sebou. Najskôr sa 10. apríla radoval hráč z Prešovského kraja z výhry 5 202 243 €, aby o týždeň neskôr vyhral obyvateľ Banskobystrického kraja 7 331 310 €.

Skutočná bomba sa však len pripravovala. V polovici októbra totiž hráč z Košického kraja vyhral najvyššiu sumu, aká kedy bola na Slovensku dosiahnutá – 58 807 427 €!

Vo viacerých oblastiach to bol historický moment. Po prvýkrát sa stalo, že víťaz Eurojackpotu bol zo Slovenska (lotéria sa hrá u nás päť rokov). Navyše, magická výhra spravila z inak nešťastného roka 2020 najúspešnejší z pohľadu výhier v lotérii pre slovenských hráčov.

Námorníci zvyknú hovoriť, že pred veľkou búrkou býva po väčšine ticho. Bude to platiť aj pri žrebovaní čísel v lotérii?

Keď sa totiž pozrieme detailnejšie na rok 2021, hráči zo Slovenska si zatiaľ v hre Eurojackpot rozdelili viac ako 4,2 milióna eur. Najvyššou výhrou bola suma 516 794 € v 2. poradí z 26. marca.

Nastal opäť čas pre slovenského víťaza? Stanete sa práve vy ďalším supermilionárom? Odpoveď spoznáme už na konci tohto pracovného týždňa. Všetkým hráčom držíme palce.

hrať eurojackpot