Po reprezentačnej prestávke sa futbaloví hráči znova rozpŕchli do svojich klubov, a tak sa opäť môžu rozohrať elitné ligy na Starom kontinente. Futbalové lahôdky nechýbajú ani v ponuke herne eTIPOS.sk, kde čakajú na tipérov tie najlepšie kurzy. A aké zápasy vyberáme z bohatej ponuky?

Nemecko, Francúzsko, Anglicko, Taliansko, Španielsko. Krajiny, ktoré ponúkajú kolo čo kolo skvelé futbalové šlágre. A ako si ich vychutnať lepšie, ak nie s podaným tiketom a množstvom bonusov, ktoré ti ponúka TIPOS?

Jedným z nich je Stávka bez rizika na zápasy Premier League až do 50 €. Určená je pre novo registrovaných hráčov, ktorí tak môžu svoje prvé tipy prežívať úplne pokojne.

Absolútne všetci tipéri si následne môžu užívať zvýhodnenie až do výšky 100%. Čím viac zápasov a čím väčší kurz má hráč na tikete, tým väčšie zvýhodnenie naňho čaká.

Navyše, víkendové zápasy môže výrazne premiešať poradie v Október Cupe, kde sa aj tento týždeň bude medzi tých najlepších v rebríčku rozdeľovať 1 500 €.

A ktoré zápasy by rozhodne nemali chýbať na vašom tikete?

Hoffenheim – Kolín

Tipy: Prekvapenie 2
Počet gólov viac ako 3,5

Hoffenheim na konci uplynulého mesiaca porazili silný Wolfsburg, ale v minulom kole podľahol trápiacemu sa Stuttgartu. A tak nie je divu, že si Hoffenheim vyslúžil povesť nejnepredvídateľnejšieho tímu bundesligy. Zatiaľ to vyzerá, že domáci si nevylepšia svoje vlaňajšie umiestnenie z polovice tabuľky a ani doma ešte nepodali veľmi presvedčivé výkony, keď vyhrali iba raz. Na druhú stranu by ich tento duel mohol naštartovať k lepším výsledkom, lebo nad Kolínom vyhrali štyri posledné domáce strety, a to s celkovým skóre 16:1. Lenže Kolín je tento rok ako vymenený – momentálne sa nachádza na šiestej priečke s 12 bodmi (3-3-1) a od sezóny 2016/17 zažíva najlepší vstup do nového bundesligového ročníka po siedmich kolách. Vďaka tejto forme by konečne mohol prerušiť svoju nevýhernú ligovú sériu s Hoffenheimom. Ten inkasoval ako prvý v piatich zo siedmich ligových zápasov.

PSG – Angers

Tipy: Zápas 1
1.gól PSG
1.polčas 1

PSG vlani stratilo titul a aby to tento rok napravilo, priviedlo do tímu hviezdnych hráčov na čele s Lionelom Messim. Momentálne sa nachádza na prvom mieste tabuľky a to so šesťbodovým náskokom. Avšak v minulom kole prvýkrát v tejto sezóne prehralo – 0:2 v Rennes. Pokiaľ by nebodovalo ani tentoraz, bolo by to prvýkrát od septembra 2020, kedy by stratilo dva zápasy v rade. Tomu sa budú chcieť domáci bezpochyby vyhnúť a majú šťastie, lebo privítajú svojho obľúbeného súpera Angers, s ktorým neprehrali už 21 ligových stretnutí po sebe. Hostia majú z úvodu sezóny celkom solídnu bilanciu, ale majú tendenciu nevstupovať do zápasov dobre, čo potvrdzuje fakt, že v tomto ročníku viedli v polčase len v jednom z deviatich úvodných ligových kôl. Ako PSG, tak aj Angers v tejto sezóne strelil päť gólov po 75. minúte hry, čo je najviac v Ligue 1.

Leicester – Manchester United

Tipy: Zápas X
viac gólov v zápase ako 2,5

Pohárové nádeje tímu líšok z Leicestru, ktorý nevyhral žiadne z predchádzajúcich štyroch ligových stretnutí, sa začínajú zmenšovať, avšak jeho fanúšikovia veria, že reprezentačná pauza tímu mohla len prospieť. Zverencov kouča Brendana Rodgersa teraz čaká ťažký súboj s červenými diablami, ktorých síce minule porazili, ale dvakrát v rade sa im to v lige podarilo naposledy v roku 1973. Domáci budú potrebovať góly viac ako inokedy, lebo len v jednom z predchádzajúcich 13 ligových vystúpení udržali čisté konto. Manchester United sa bude musieť zaobísť bez kľúčového obrancu Raphaela Varana, ktorý sa zranil počas reprezentačnej pauzy. Hostia by sa radi udržali v kontakte so špičkou ligy, k tomu ale budú potrebovať bodovať.

AC Miláno – Verona

Tipy:
Zápas 1
1.polčas X
Polčas X/zápas 1

AC Miláno dúfa v prvý titul v Serii A po viac ako desiatich rokoch. V minulom kole zvíťazili na pôde Atalanty 3:2 a dali svojim súperom jasne najavo, aké sú ich tohtoročné ambície. Síce v tomto dueli viedol AC už o tri góly, v závere ale ešte zo zápasu bola dráma, ale tri body napokon červeno-čiernym zostali. Futbalisti z mesta módy vyrovnali svoj najlepší vstup do ligy po siedmich súbojoch v tomto storočí z ročníka 2003/04, ktorý nakoniec s jedenásťbodovým náskokom ovládli. Milánčania si zo San Sira opäť urobili nedobytnú pevnosť. V tomto ročníku si na svojom štadióne pripísali už deväť bodov, čo je necelá tretina vlaňajšieho zisku. Na pôde AC Milána Hellas ešte nikdy v histórii v súťažnom zápolení nezvíťazil. Zápas by mal skončiť jednotkou, ale jasná záležitosť to nebude. Verona neprehrala na San Sire 1. polčas sedemkrát z deviatich duelov.

San Sebastian – Mallorca

Tipy: Zápas 1
San Sebastian v 1.pol nedostane gól
Počet gólov menej ako 3,5

Hráči Realu Sociedad dúfajú, že im forma vydrží aj po reprezentačnej prestávke. Doteraz si totiž viedli veľmi dobre a od prehry v prvom kole La Ligy s Barcelonou držia sériu deviatich súťažných zápasov bez prehry. San Sebastián si urobil z Reale Arena nedobytnú pevnosť. Vo všetkých štyroch tohtoročných ligových zápasoch na tomto ihrisku udržal čisté konto, čo sa mu podarilo naposledy v sezóne 1998/99. Pred svojimi tribúnami sa baskickému celku darí. Na ligovej scéne doma nepadol už v siedmich zápoleniach, čo je najdlhšia séria od roku 2016. Sedmička je pre San Sebastián šťastná aj v domácich vzájomných bitkách proti Malorke. Sedemkrát v rade totiž slávil v La Lige tri body, pričom v posledných štyroch neinkasoval. Proti žiadnemu inému ligovému súperovi nemajú Los Txuri-Urdin lepšiu bilanciu. Pre Malorku neprišla reprezentačná pauza v ten pravý okamih, pretože sa jej v poslednom kole podarilo ukončiť štvorzápasové čakanie na výhru, keď porazila doma Levante 1:0. V ôsmich z predchádzajúcich desiatich vzájomných ligových konfrontácií by stávka na príležitosť oba tímy dajú gól bola neúspešná.

Lazio – Inter

Tipy:
Zápas X
1. polčas X/zápas X
1.polčas 1 a viac gólov

Potom, čo Lazio začalo tento ročník Serie A dvoma výhrami v rade, zaznamenalo následne jediný triumf v piatich kolách. Pred reprezentačnou prestávkou dostali Rimania výprask 0:3 od Bologne, ale napriek tomu im vďaka dobrému skóre patrila pred týmto kolom šiesta priečka, ktorú si tím kouča Maurizia Sarriho bude chcieť udržať. Hoci sú tohtoročné výkony Biancocelesti dosť nevyrovnané, v domácom prostredí sa im darí. V aktuálnom ročníku talianskej elitnej súťaže na vlastnej pôde ani raz neprehrali a celkovo tu držia neporaziteľnosť už 16 stretnutí. Simone Inzaghi sa predstaví v známom prostredí, pretože ešte pred niekoľkými mesiacmi sedel na lavičke Lazia, teraz už však šéfuje kabíne obhajcu trofeje Interu Miláno. Pred reprezentačnou pauzou oslávil triumf 2:1 nad Sassuolom, hoci jeho zverenci po prvom polčase prehrávali 0:1. V každom z posledných 11 ligových stretnutí Interu sme videli aspoň jeden gól v prvých polčasoch.

Chcem tipovať