Nachádzajúci víkend ponúkne futbalovým fanúšikom znova množstvo zaujímavých zápasov, ktoré si môžu vychutnať s podaným tiketom s najlepšími kurzmi v herni eTIPOS.sk. Vyberáme pre vás päť ťahákov, ktoré by nemali chýbať na žiadnom tikete!

LIVERPOOL – NEWCASTLE, SOBOTA, 13:30

Ešte stále obhajca titulu v Premier League privíta na svojom trávniku Newcastle, ktorý sa o čo najlepší výsledok pokúsi aj s prispením slovenského brankára Martina Dúbravku.

Zverenci trénera Stevea Brucea urobili v posledných dňoch dôležité kroky k záchrane, keď vyhrali nad West Hamom a v Burnley, predtým remizovali s Tottenhamom. V tabuľke im patrí 15. pozícia.

Liverpool nemá dobrú sezónu. Je až siedmy, hoci na tretí Leicester stráca len tri body. The Reds naposledy remizovali s Leedsom, predtým trikrát uspeli.

Martin Dúbravka to nebude mať na štadióne Anfield Road ľahké, ale ak mu spoluhráči pomôžu, môže sa zrodiť aj prekvapenie. Ofenzíva Liverpoolu je totiž stále nevýrazná a strieda lepšie zápasy s horšími. Ich prvý vzájomný duel v tejto sezóne sa skončil remízou 0:0, žiadne gólové predstavenie by sa ani teraz nemusel konať.

Náš tip– domáci a menej ako 3,5 gólu /kurz 2,03/

WEST HAM – CHELSEA, SOBOTA 18:30

Kto by to bol povedal, že v závere sezóny bude práve súboj kladivárov s The Blues najsledovanejším londýnskym derby tejto sezóny? Oba tímy majú rovnako po 55 bodov, oba tímy tak ašpirujú po miestenke do Ligy majstrov. Chelsea je aktuálne štvrtá, West Ham vďaka horšiemu skóre piaty.

Domáci zažívajú v poslednom období poriadne divoké súboje. Trikrát sa ich duely skončili výsledok 3:2, raz 3:3. To Chelsea je výrazne defenzívnejšia, pod trénerom Tuchelom má skvelú obranu.

Tak či onak by sme mali vidieť duel, v ktorom nebude núdza o góly. West Ham bude hrať ofenzívne a snažiť sa zápas vyhrať. Ak padne v 1. polčase aspoň jeden gól, hra sa otvorí a môže to byť poriadna divočina.

Náš tip – domáci vyhrajú aspoň jeden polčas – ÁNO /kurz 2,43/

WOLFSBURG – DORTMUND, SOBOTA 15:30

Aj v Nemecku ide do tuhého v boji o čelné pozície. Wolfsburg je prekvapujúco tretí, Dortmundu patrí až piata pozícia. Domáci na tom mohli byť ešte lepšie, nebyť dvoch prehier z posledných troch zápasov. Naopak Dortmund sa trikrát za sebou radoval z víťazstva.

Wolfsburg vďačí za skvelé postavenie v tabuľke najmä výsledkom z vlastného trávnika. Hoci aj v Nemecku sa hrá bez divákov, doma to „vlci“ vedia. Za celú sezónu prehrali doma len raz, v poslednom zápase s Bayernom 2:3.

O to väčšiu motiváciu budú mať uspieť proti ďalšiemu tradičnému tímu z bundesligy. Čo je však zaujímavé, Dortmund dobyl tamojšiu arénu v piatich zápasoch za sebou.

Potvrdia sa štatistiky jedného či druhého tímu alebo sa všetko zmení? Jedno je isté, čaká nás určite dramatický duel.

Náš tip – presný výsledok zápasu 1:2 /kurz 8,70/

VILLAREAL – FC BARCELONA, NEDEĽA 16:15

Na atraktívny duel sa môžu fanúšikovia tešiť aj v španielskej lige. Villareal hostí Barcelonu, alebo ak chcete aktuálne šieste mužstvo privíta to štvrté.

Barcelona je v prestavbe, napriek tomu sa drží v boji o titul. Villareal zas tradične poškuľuje po miestach zaručujúcich Európsku ligu.

Ak však chce „žltá ponorka“ skutočne ašpirovať na top pozície, musí doma hrať naplno. No a z posledných piatich duelov sa jej podarilo vyhrať len raz a hneď trikrát prehrať. Naposledy s Osasunou 1:2.

Katalánsky veľkoklub síce pred nedávnom prehral v El Clásico s Realom, ale inak má formu a dáva najmä veľa gólov. Potvrdí to proti Villarealu?

Náš tip – druhý polčas – 2 /kurz 1,99/

MŠK ŽILINA – SLOVAN BRATISLAVA, NEDEĽA 16:00

Veľký zápas sa bude hrať aj na domácej scéne. Suverén posledných rokov, bratislavský Slovan, sa predstaví na štadióne pod Dubňom.

Belasí miera neohrozene za ďalším titulom, Žilina je na hrane účasti v pohárových súťažiach. O to viac sa budú chcieť „šošoni“ vytiahnuť proti „belasým“.

Oba tímy naposledy prehrali. Slovan doma s Trnavou, Žilina v Zlatých Moravciach.

Jedni aj druhí sú vyznávači ofenzívnej hry. Slovan strelil doteraz 69 gólov, Žilina podobne ako druhá Dunajská Streda 59. Z hľadiska útočných akcii by sme sa tak na umelej žilinskej tráve nemali nudiť.

Náš tip – remíza /kurz 3,55/

KOMPLETNÁ PONUKA