Od 29. januára ste mali ďalšiu výnimočnú šancu získať 10 000 voľných spinov. Veríme, že ste svoju šancu v druhom kole Lovu na 10 000 voľných spinov využili a už sa tešíte z umiestnenia v rebríčku najlepších hráčov.

Podmienky Lovu na 10 000 voľných spinov boli jednoduché. Ak ste hrali od 29. januára do 4. februára na niektorom z výherných prístrojov v online kasíne eTIPOS.sk a váš vklad prekročil sumu 100 €, boli ste automaticky zaradený do tejto bonusovej akcie.  Potom už bolo dôležité hlavne získať body do rebríčka. Za každé 1 € vám bol pripísaný 1 BOD. Poradie každého hráča druhého kola už poznáme, svoje poradie si skontrolujte na eTIPOS.sk

Rovnako ako v prvom kole, aj v druhom kole bude rozdelených spolu 5 000 voľných spinov medzi 101 hráčov, ktorí sa umiestnili najlepšie v rebríčku.

Svoje lovecké schopnosti najlepšie predviedol hráč registrovaný v online kasíne eTIPOS.sk pod prezývkou patrik_lc. Okrem toho, že splnil všetky podmienky pre zaradenie do lovu, získal najviac bodov a umiestnil sa na prvom mieste v rebríčku. Vďaka tomu získava 700 voľných spinov do hry Mysterious Atlantis. Z úspechu sa môže tešiť aj hráč Marko2017, druhé miesto mu prinieslo 500 voľných otočení na výhernom prístroji. Veľmi tesne za sebou sa umiestnili aj hráči na druhom a treťom mieste. Hráč s prezývkou pk000 predbehol hráča Aprilia veľmi tesne. Gratulujeme aj ostatným  úspešným hráčom, ktorí budú odmenení voľnými spinmi.

Inšpirujte sa úspechom hráčov, ktorí zabojovali a získali voľné spiny. Sledujte ďalšie bonusové akcie, skúste šťastie a zapojte sa aj vy.

pozrieť aktuálne akcie v kasíne