Zásah priamo do čierneho sa podaril tipujúcemu, ktorý uhádol na jednom tikete neľahkých šesť hokejových zápasov. Pri vklade 12,30 si pri zvýhodnenom kurze prišiel na výhru krásnych 5704 !

Všetkých šesť hokejových zápasov sa odohralo v sobotu 14. januára, nebol tak ani dlho v napätí z čakania na výsledky.

Ako svoj prvý tip si vybral remízu v zápase druhej nórskej ligy. Aj keď hosťujúci Furuset viedol v druhej tretine na ľade Bergenu o dva góly, duel sa skončil vytúženou remízou 4:4.

Tipuj hokej

V súboji SaiPa – Lukko Rauma potreboval výhru hostí. Prvá dvadsaťminútovka sa však skončila víťazstvo domácich 1:0, no druhá časť už patrila zverencom Marka Virtanena, ktorí strelili dva góly. V poslednej tretine hostia odskočili domácim už do trojgólového vedenia a v závere si postrážili víťazstvo 5:3.

Zo švédskej najvyššej súťaže si tipér týždňa na tiket vybral hneď dva zápasy zo sobotného kola. Súboj Oskarshamnu s Rögle bol veľmi vyrovnaný aj na strelecké pokusy, napokon sa skončil v riadnom hracom čase 4:4, ako si želal aj náš tipujúci.

POZRI SI CELÝ TIKET TU

Víťazstvo tretieho Färjestadu nad HV 71, ktoré sa trápi na spodku tabuľky sa očakávalo, preto aj výsledok 3:1 nebol žiadnym prekvapením. Kurz 1,75 bol viac ako príjemný.

Nechýbal ani tip v Kontinentálnom pohári na zápas nášho zástupcu HK Nitra, ktorá celý turnaj napokon aj vyhrala. V zápase proti Angers potreboval tipujúci remízu, necelé tri minúty pred koncom riadnej hracej doby bol však stav 2:0 pre Nitru. Skvelý finiš domácich ale poslal duel do predĺženia. To bol kus šťastia!

Posledným duelom na tikete bol na hokej trochu „exotický“ výber, duel z anglickej hokejovej ligy. V súboji Fife Flyers – Glasgow Clan očakával tipujúci neprehru hostí, ktorí napokon doviedli zápas do síce tesného jednogólového víťazstva, ale aj to sa počíta!

Šesť zápasov s troma remízami vytvorilo napokon kurz 463,77, výhra sa vyšplhala na takmer 6 000 €. Blahoželáme.

Tipuj hokej