Dôležité je, si dobre vybrať. Platí to aj v online herni eTIPOS.sk. V najbližších dňoch sa určite oplatí hrať HOT GAMES – hry, ktoré vám okrem výhry prinesú voľné spiny do hry. Zvoľte si na každý deň tú správnu hru a potom je už jedinou podmienkou len vklad do hry vo výške minimálne 50 € a automaticky získate 50 voľných spinov

Na najbližšie tri dni sme pre vás vybrali medzi HOT GAMES výherné prístroje Joker’s Five, Mysterious Atlantis a Hunter’s Spirit.

Každý deň hráte niečo iné.

V piatok, 21. februára, sa určite oplatí hrať výherný prístroj Joker’s Five, ktorý patrí do kategórie „klasických automatov“. Keďže je rýchly a prehľadný, ocenia ho hráči, ktorí len jednoducho radi točia valcami a nepremýšľajú nad špeciálnymi bonusovými hrami. Joker´s Five tvorí 5 valcov, 3 riadky a 5 fixných línii. Výherné kombinácie platia zľava doprava. Na valcoch nájdete tradičné symboly ako hviezdy, sedmičky, štvorlístky, či všetky štyri znaky žolíkových kariet.

Pre milovníkov podmorského sveta je ideálnym dňom pre HOT GAMES práve sobota 22. februára. Na tento deň sme pre vás prichystali vlnu voľných spinov v hre Mysterious Atlantis. Vďaka tomuto výhernému prístroju na vás čaká 5 valcov, 3 riadky a 15 fixných výherných línií a to všetko zabalené v špičkovom vizuále. Grafika, zvuky aj celkový gameplay sú nadpriemerné. To všetko je navyše podporené skutočne zábavnou hernou zložkou, takže nehrozí žiadna nuda v peknom obale.

Posledný deň v týždni je dňom oddychu a relaxu. Presne na tento deň sme pre vás vybrali zábavu v hre Hunter’s Spirit.  Nedeľa, 23. februára, bude v znamení populárnej indiánskej tematiky, s realisticky nakreslenými postavami, zvieratami a skalnatými horami zaliatymi slnkom.

Vyberte si HOT GAMES a získajte voľné spiny.

Zahrať si hot game

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk