Snívaš o veľkej výhre, ale nemáš veľa peňazí na rozdávanie. Nevadí, s TIPOSOM máš šancu na krásnu výhru už aj za drobné. Stačí mať na konte 50 centov a sen o veľkej výhre sa môže zmeniť na realitu. Čo sa oplatí hrať?

LOTO 5 z 35

Pod týmto názvom je už roky známa hra zvaná aj ‚malé loto‘. Výhry v tejto populárnej lotérii síce nemajú hodnotu miliónov eur, ako to je pri LOTO, ale periodicita výhier je spravidla každý druhý, či dokonca každý týždeň! Navyše, vedel si, že práve hra LOTO 5 z 35 má najväčšiu pravdepodobnosť na výhru zo všetkých lotérii? Jeden stĺpec stojí len 50 centov, ten môžu hráči premeniť na výhry v hodnote desiatok, či stoviek tisíc eur.

eŽREBY

Zostalo ti 50 centov na hráčskom konte a chceš skúsiť šťastie? Čo tak zotrieť eŽreb? Magic Forest či Geisha sú eŽreby, ktoré si môžu hráči zakúpiť už za pár centov, výhra pritom môže dosiahnuť 3 000 € či dokonca až 5 000 €.

TIPOSBET

Chceš posledné centy na účte premeniť na parádnu výhru? Skús šťastie so športovými stávkami a najlepšími kurzmi na slovenskom trhu, ktoré ti ponúka Tiposbet. Atraktívne bonusy, možnosť navýšenia kurzu a skutočný zážitok zo športu. To je Tiposbet, kde aj 50 centov môže znamenať vstupenku k parádnej výhre.

Skús šťastie