Chcete vyhrať nové auto? A ešte do konca tohtoročných Vianoc? Áno, môže sa to stať aj vám! Netreba mať veľa peňazí. Stačí euro a trochu predvianočného šťastia v hre LOTO. TIPOS totiž opäť ponúka hráčom Lota možnosť vyhrať nový automobil KIA OPTIMA.

Každú nedeľu od 6. do 27. decembra 2020 sa budú žrebovať nielen výherné čísla v obľúbenej hre LOTO, ale aj výherné kódy, vďaka ktorým si sedem hráčov môže onedlho zajazdiť na novučičkom aute.

Sledovať nedeľné výsledky žrebovania teda bude o čosi vzrušujúcejšie. Už na Mikuláša sa dvaja hráči mohli potešiť štýlovými vozidlami. V druhom i treťom žrebovaní bude možné vyhrať po jednom aute a vo štvrtom prémiovom žrebovaní, ktoré pripadne na 27. decembra, sa bude hrať až o tri štýlové vozidlá značky KIA OPTIMA. Radosť z nového auta môže naozaj spestriť vaše Vianoce.

Do špeciálnych prémiových žrebovaní bude zaradená každá stávka pre nedeľné žrebovanie v číselnej lotérii LOTO. Je úplne jedno, či sa rozhodnete uzatvoriť svoje lotové stávky na predajných miestach TIPOS-u, cez internet alebo prostredníctvom SMS (Neviete ako podať LOTO? Máme pre vás návod). Dôležité je, aby ste tak urobili v období od 6. do 27. decembra 2020 (vrátane). Prémiového žrebovania sa automaticky zúčastňujú aj tí zákazníci, ktorí využívajú predplatené stávky. Nezabudnite si odložiť potvrdenie o uzatvorení stávky v hre LOTO, na ktorej je uvedený prémiový kód. Lebo v prípade, ak aj nezískate nejaké finančnú výhru, ešte stále môžete vyhrať vozidlo KIA OPTIMA. Práve týmto kódom sa totiž musíte preukázať pred vašou prvou jazdou na novom aute od TIPOS-u.

zapojiť sa do Víťaznej jazdy