Najväčšia slovenská lotéria LOTO ponúka hráčom dvakrát do týždňa možnosť vyhrať aj niekoľko miliónov eur. V letných mesiacoch júl a august však spoločnosť TIPOS pridáva do hry opäť niečo navyše. Vyhrať totiž môžete hneď tri novučičké automobily KIA OPTIMA.

Každú stredu a nedeľu sa po žrebovaní čísel v hre LOTO môže niekomu od základov zmeniť život. Aktuálna výška jackpotu je takmer 3 000 000 €.

Od 11.7. do 18.8.2021 však majú hráči možnosť vyhrať aj ďalšie krásne a najmä atraktívne ceny. Čakajú na vás totiž prémiové žrebovania, v ktorých sa budú vyhrávať tisícky eur a najmä tri nové automobily.

Počas daného obdobia sa prémiové žrebovanie spája s dvanástimi žrebovaniami a hráči  získajú výhry v celkovej hodnote takmer 200-tisíc eur.

Do prémiového žrebovania sa môžete zapojiť už teraz, stačí si podať predplatnú stávku na dané žrebovania (aktuálne je potrebné si zakúpiť predplatnú stávku aspoň na 10 žrebovaní – stav k 8. 6. 2021).

Či sa rozhodnete zapojiť do prémiového žrebovania raz, ale si predpatíte stávku na viac žrebovaní je len na vás. Druhá voľba však výrazne zvyšuje vašu šancu na výhru.

Prémiové žrebovanie hry LOTO vám ponúka jedinečnú šancu hrať o tri nové automobily a zaujímavé peňažné výhry. Nepremeškajte svoju príležitosť na výhru.

Prajeme vám veľa šťastia.

 

prémiové žrebovanie