Skúsili ste už lotériovú hru KENO 10? Že nie. Dáme vám dôvod, aby ste zmenili toto tvrdenie a objavili čaro ďalšej skvelej lotérie od spoločnosti TIPOS.

Výherné čísla v tejto lotériovej hre sa žrebujú z osudia, v ktorom je až 80 čísiel, preto si väčšina myslí, že šanca na výhru je minimálna. Nie je to však ani zďaleka pravda.

Pokúšať šťastie sa oplatí a treba mu ísť naproti. Staviť si môžete na jedno žrebovanie až desať čísel. A že sa oplatí uzavrieť stávku s plným počtom čísel môže potvrdiť aj hráč, ktorý si bol vyzdvihnúť šťavnatú výhru – až 60 000 eur!

Uzatvoril ju na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Trnavskom kraji. A keďže mal zjavne dobré tušenie, rozhodol sa, že ju zahrá dokonca dvakrát. Stačilo mu vyplniť tri stĺpce – polia. Na každom označil desať čísel a ako vklad na jeden tip si zvolil zanedbateľnú sumu iba 30 centov. Rovnako si zvolil aj hru KENO PLUS ČÍSLO, do ktorej investoval 0,90 € na jedno žrebovanie. Vklad
3,60 € mu priniesla úspech v podobe šesťdesiattisícovej výhry. Hneď v prvom predplatenom žrebovaní uhádol 10 z 20 žrebovaných čísel.

Ešte väčšie šťastie však, ako to už býva zvykom, prišlo v nedeľnom žrebovaní výherných čísiel. Veď vyhrať 300 000 € sa nepodarí každý deň!

Hraj KENO 10 online

Tentokrát  priniesol obrovské šťastie a fantastickú výhru tiket podaný v Trenčianskom kraji. Jeden tip – desať čísiel – stávka iba 1,50 €. Hráč nič nechcel ponechať náhode, a tak si stávku ešte predplatil na tri žrebovania, za čo zaplatil 4,50 €.

Šťastena odviedla „svoju skvelú prácu“ v treťom predplatenom žrebovaní. Uhádnuť všetkých desať vyžrebovaných čísel pre KENO 10 nie je ľahké, rovnako však ani nemožné. Vďaka svojej predvídavosti vyhral 200-tisíc násobok vkladu do jedného žrebovania, čiže famóznych 300 000 €. A to sa už veru oplatí.

Hraj KENO 10 online