Týždeň spravidla ubehne ako voda. Špeciálne v časoch lockdownu sa nám dni neraz zlievajú. Jeden recept na ich rozlišovanie však poznáme. Kto sleduje a hrá lotériu LOTO 5 z 35 totiž veľmi dobre vie, že od nového roka v nej pravidelne padajú jackpoty. Nie inak tomu bolo aj v túto nedeľu.

Len týždeň sa stihol kumulovať jackpot v hre LOTO 5 z 35. Dostal sa na úroveň 45 349,32 €, ktorú v nedeľu vyhral šťastný hráč z Bratislavského kraja.

Od začiatku roka 2021 sa tak už jedenástykrát stalo, že padlo 1. poradie v ‚malom lote‘.

Výherca sa rozhodol uzatvoriť šesťtipovú stávku, ku ktorej si priplatil aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Tá je spoločná pre hry LOTO a LOTO 5 z 35. Áno, aj pri ‚malom lote‘ si môžete na svoj tiket pridať doplnkovú hru, v ktorej sa hrá o neuveriteľný balík peňazí.

Práve na JOKER by sme radi upriamili vašu pozornosť.

Jeho cena je len 50 centov. No a aktuálna výhra? Absolútne najvyššia suma, o akú sa kedy v doplnkovej hre na Slovensku hralo – 754 368,95 €! Pravdepodobnosť výhry v hre JOKER pritom patrí k najvyšším, a tak je len otázkou dní, kedy konečne padne a niekomu sa od základov zmení život.

Bude to už túto stredu? Nezabudnite, že hru JOKER môžete pripojiť nielen k tiketu v hre LOTO (v 1. poradí sa hrá o 1 714 253,90 €), ale aj k hre LOTO 5 z 35.

Prajeme vám veľa šťastia.

POdaj LOTO s JOKEROM