Jackpoty číselných lotérií atakujú historické hranice. V hre LOTO má jackpot hodnotu viac ako 1 100 000 €, JOKER je na hranici viac ako 544 000 €. No a verní fanúšikovia hry LOTO 5 z 35 istotne dobre vedia, že od začiatku roka sme v 1. poradí spoznali výhercov už štyrikrát! Lockdown nás všetkých pripútal zostať doma, PRÁVE TERAZ je teda najvhodnejší čas pokúšať šťastie pekne z kresla či gauča.

Ponúkame vám pár dôvodov, prečo si podať lotériový tiket na počítači alebo cez mobil na www.etipos.sk.

NA ČASE NEZÁLEŽÍ

Mali ste sen, v ktorom sa vám zjavili výherné čísla? Dostali ste nutkanie, že ich treba hneď podať, inak ich zabudnete? Nič nie je jednoduchšie. Hoc aj o polnoci stačí naťukať www.etipos.sk a váš tip je zachránený. Jediné čo k tomu potrebujete je mobil, počítač alebo tablet.

Z WC? ŽIADEN PROBLÉM!

Lockdown, všetko pozatvárané, navyše aj tie predajné miesta, na ktorých sa dá podať lotéria, máte ďaleko od domova? Nič to. Vďaka tipovaniu online si môžete podať lotériu z akéhokoľvek miesta, kde máte internet. Takže pokojne aj z toalety.

Pri rozhodovaní sa tak máte dostatok času vybrať si šťastné čísla, pridať doplnkovú hru JOKER či zvoliť systémovú stávku. Nezáleží na tom, kde sa práve nachádzate.

VŽDY V OBRAZE

V dnešných hektických časoch je niekedy ťažšie zachovať si prehľad o všetkom. Nie ste si istý či máte podané LOTO alebo Eurojackpot pre nasledujúce žrebovanie? Stačí nazrieť do svojho online konta, v ktorom nájdete prehľad o všetkých vašich stávkach.

VYHRALI STE?

Usmialo sa na vás šťastie, ale neviete nájsť svoj výherný tiket, ktorý ste si tak dôkladne odložili? To sa vám v prípade online tipovania nemôže stať. Vo svojom konte nájdete všetky potrebné informácie, ktoré stačia na uplatnenie výhry. A tak máte o jednu starosť menej.

No a aby sme slová potvrdili aj faktami. V minulom roku sa hneď dvaja výhercovia tešili z výhry 500 000 € v hre LOTO vďaka etipom.

Ešte väčšiu úspešnosť zaznamenali hráči v lotérii LOTO 5 Z 35, kde sa až osem hráčov radovalo z výhry v 1. poradí po uzatvorení stávky cez internet

chcem hrať lotérie