V hre zostali už len štyri najlepšie mužstvá. Kto sa stane majstrom Slovenska? Kto bude šampiónom TIPOS Extraligy? Jedno je isté, bude to niekto z kvarteta Zvolen, Michalovce, Poprad, Slovan. Už dnes štartuje semifinále, ktoré si môžeš vychutnať s v herni eTIPOS.sk s najlepšími kurzami a skvelými bonusmi.

Využiť môžeš Stávku bez rizika za 50 € a Gólový bonus.

Stávka bez rizika je určená pre nových hráčov. Zaregistruj sa na www.etipos.sk a ak bude tvoja prvá stávka na zápasy play-off TIPOS Extraligy nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. tretina, handicap a pod.).

Semifinále play-off si však môžeš vychutnať aj s Gólovým bonusom. Ide o promo akciu, ktorú nájdeš exkluzívne v herni eTIPOS.sk. Natipuj si ľubovoľný extraligový zápas, ktorý však musí byť podaný SÓLO. Nezohráva úlohu, či ho umiestniš na tiket pred zápasom alebo LIVE. A ak ti tip nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

A keď sa nevieš rozhodnúť, na koho si v semifinále podať, nechaj sa inšpirovať našimi analýzami:

ZVOLEN – SLOVAN

Víťaz základnej časti narazí na štvrtý tím dlhodobej súťaže. Očakávať môžeme vyrovnanú a dlhú sériu. Napokon, samotní hráči v rámci prognózny priznali, že by sa mohla hrať na sedem zápasov.

S týmto konštatovaním sa stotožňujeme. Narazia na seba totiž dva vyspelé tímy. V 1. kole nemal Zvolen ani Slovan veľa práce. Hokejisti spod Pustého hradu ovládli sériu s Novými Zámkami 4:0 na zápasy, Bratislavčania vyradili Nitru po výsledku v sérii 4:1.

V základnej časti sa stretli štyrikrát. Trikrát sa po 60 minútach zrodila remíza 2:2, raz vyhral Zvolen v riadnom hracom čase 2:1. Aj z tohto je jasné, že nás nečakajú žiadne gólové hody, ale boj obrán a skvelých brankárov.

Na jednej strane Švéd Robin Rahm, na druhej Američan Tyler Parks. Tak Zvolen ako aj Slovan má takmer kompletný káder, v drese belasých by mali už v tejto sérii byť k dispozícii aj Patrik Bačik a Brendan Ranford.

Hľadať favorita je náročné. Jedno aj druhé mužstvo má množstvo kvalitných hráčov vo svojom strede. Rozhodovať tak budú detaily. Zvolen má lepšiu presilovku, v oslabeniach sú oba tímy najlepšie v lige. Sedem zápasov v tejto sérii je viac ako reálnych.

TIP NA VÝSLEDOK SÉRIE: Zvolen vyhrá 4:3

MICHALOVCE – POPRAD

Východniarske derby. Po minulé roky sme boli skôr zvyknutí na skutočnosť, že tento prívlastok mali zápasy Popradu s Košicami. Oceliari však za posledné obdobie výrazne stagnujú, v tejto sezóne sa vôbec nedostali ani do top osmičky. Ich miesto viac ako dôstojne nahradili Michalovce.

Klub zo Zemplína pred sezónou skúpil viacero kvalitných hráčov, najmä z Banskej Bystrice. Počas série s Trenčínom sa výrazne ukázal najmä Marek Bartánus, ktorý strieľal dôležité a najmä víťazné góly.

Poprad má v ofenzíve najlepšieho hráča ligy – Marcela Haščáka. Ten spoločne so spoluhráčmi dominoval aj v sérii s Detvou, ktorú kamzíci vyhrali 4:0 na zápasy a blysli sa skvelými presilovkami. Ich využitie majú Podtatranci na úrovni 32%.

V základnej časti sa tieto tímy stretli šesťkrát. Trikrát uspel Poprad, trikrát Michalovce, trikrát o víťazovi muselo rozhodnúť predĺženie či nájazdy.

Aj z tohto je jasné, že nás čaká dlhá a vyrovnaná séria. Kto postúpi? Hoďte si mincou, ale viac šťastia by mohol mať Poprad.

TIP NA VÝSLEDOK SÉRIE: Poprad vyhrá 4:3

CHCEM TIPOVAŤ