Prvý mesiac nového roka 2022, január, sa prehupol do svojej druhej polovice a my už teraz môžeme konštatovať, že hráčom prináša množstvo radostí a krásnych výhier. Stane sa tak aj v hlavnej lotérii LOTO?

Za necelé tri týždne sme spoznali dvoch majiteľov parádnych jackpotov v online kasíne eTIPOS.sk, troch majiteľov jackpotov v hre LOTO 5 z 35, majiteľa parádnej trefy vďaka športovým stávkam.

Prišiel čas na LOTO?

Jackpot v najväčšej slovenskej lotérii presiahol hranicu 2 000 000 €. Slováci dlhé roky zvykli uzatvárať lotériové stávky na kamenných predajniach. Doba sa však zmenila a čoraz populárnejší spôsob je hrať cez internet.

Ako na to?

Vychutnajte si hru LOTO z pohodlia domova vy vďaka možnosti uzatvoriť lotériový tip na eTIPOS.sk.

Ak s tipovaním cez internet len začínate, na úvod sa treba registrovať. Následne počkať na overenie osobných údajov. Kto by mal s prvým či druhým krokom problém, môže využiť pomoc našich operátorov, po prípade si pozrieť podrobný návod.

Následne už budete mať prístup k svojmu hraciemu kontu, kde si na hracom poli zaškrtáte svoje čísla, po prípade zvolíte náhodný tip, presne ako v kamennej zberni.

Čo je azda najväčšia výhoda tipovania online?

Že sa dá využiť kdekoľvek a kedykoľvek. Žiadne otváracie hodiny, žiadne chodenie do zberne.

LOTO, jednoducho šanca vyhrať.

hrať loto