Jackpot v obľúbenej hre Slovákov už prekročil 4 mil. eur! Nenechajte si ujsť šancu na skvelú výhru v prvom ťahu hry LOTO. V každom žrebovaní hráte nielen o lákavý jackpot, ale aj o množstvo ďalších výhier, a to hneď v dvoch ťahoch. Samozrejme, že v prvom ťahu je teraz lákadlom „tučný“ jackpot v hodnote viac ako 4 mil. eur, ale i druhý ťah Lota dokáže potešiť výhrou v prvom poradí. Tá má pevne stanovenú hodnotu pol milióna eur pre každé žrebovanie.

Každý týždeň poteší prvý i druhý ťah hry LOTO výhrami mnoho hráčov. A to každý týždeň dvakrát –   v stredu a v nedeľu. LOTO si môžu zahrať dospelí hráči už s vkladom 1 euro. Je len na vás, či vložíte do hry viac a zvýšite si tak šancu na jednu z množstva výhier, ktoré ponúka prvý alebo druhý ťah. Dokonca s jednou stávkou sa dá uspieť v oboch ťahoch hry LOTO! Je to len vec náhody a šťastia. Aby toho nebolo málo, k hre LOTO si môžete zvoliť i doplnkovú hru JOKER, v ktorej je možné vyhrať tisíce eur. V januári sa jokerový jackpot prehupol už za hranicu 250-tisíc eur. Vklad do doplnkovej hry JOKER je 0,50 eura na jedno žrebovanie.

Stávku v hre LOTO môžete uzatvoriť na predajných miestach spoločnosti TIPOS, cez mobilné aplikácie alebo prostredníctvom hráčskeho účtu na internetovom portáli www.etipos.sk, prípadne odoslaním príslušnej SMS z mobilného telefónu na číslo 3333.

Mimochodom, 18. januára 2009, teda pred 15 rokmi, zažil jeden z hráčov Lota fantastickú vec. Vďaka svojej internetovej stávke vyhral vo vtedajšom druhom ťahu hry LOTO fantastický jackpot vo výške 11.002.675 eura. Ide o doteraz najvyššiu výhru, akú sa podarilo získať jednému hráčovi v žrebovaní hry LOTO. Áno, tá výhra vás posadí, ale vedeli ste, že vďaka hre LOTO pribudlo na Slovensku od roku 1993 celkovo až 66 milionárov? Teraz máte skvelú šancu rozšíriť ich zástup! Viac ako 4 milióny eur – to je už jackpot, s ktorým by ste sa určite dostali do prvej päťky najvyšších výhier v hre LOTO.

Číselná hra LOTO je určená pre osoby od 18. roku veku. Hrajte zodpovedne, hrajte pre radosť!

Hrať online