Uplynulý víkend sa niesol nielen v znamení krásneho počasia, vítania jari, ale aj parádnych odmien v online kasíne eTIPOS.sk. Počas soboty a nedele totiž padli až dva jackpoty!

Viac ako 30-tisíc eur za 20 centov? Že to nie je možné?! Ale kdeže, v kasíne eTIPOS.sk sa dá dosiahnuť aj z minima maximum. EGT Jackpot najvyššej, spadeovej hodnoty, padol totiž práve po spine za malé drobné. No a výhra? Rozprávková.

Hra: 20 hot blast

Nick: mat***

Výhra: 30 387 €

Ešte vyššia vyhra padla vďaka Zlatému Multilevel jackpotu. Pri tomto jackpote sme si však už zvykli, že padá nielen so železnou pravidelnosťou minimálne dvakrát do mesiaca, ale aj na fakt, že jeho hodnota je spravidla 40 a viac tisíc.

Hra: Super Joker 40

Nick: taj***

Výhra: 46 971 €

Čo viac dodať k aktuálnym výhram? Azda len srdečné blahoželanie jednému aj druhému výhercovi. Ostatným hráčom držíme palce, nech ich napodobnia v najbližších dňoch.

Všetci kasínoví hráči, pozor! Do konca marca prebiehajú Double Days kasínovej ligy, ktoré môžu výrazným spôsobom ovplyvniť poradie v tabuľke ligy, kde čakajú na hráčov v rámci odmien stovky eur.

Veľa šťastia.

Do kasína