Nový týždeň, nový turnaj, nová príležitosť vyhrať bonusy či získať free spiny. Od pondelka 28. septembra sa začína MAXI Turnaj, ktorý 120 – tim najlepším hráčom rozdá 5 000 € vo forme bonusov a ďalších 5 000 free spinov. Zabojuj o ne aj ty!

Turnaje o bonusy a iné hráčske výhody nie je potrebné predstavovať. Rovnako ako MAXI Turnaj, ktorý patrí medzi top akcie online kasína na eTIPOS.sk.

Od pondelka 28. septembra začína týždňový turnaj, ktorý určite nechceš premeškať. Bojuješ v ňom nielen o bonusových 5 000 €, ale aj 5 000 voľných otočení, v ktorých sú ukryté ďalšie potenciálne výhry.

Nezabúdaj, že keď tvoje stávky na automatoch Fruit Awards, Respin Joker, Sevens & Fruits, Fruiti XX, Joker Strong, Super Joker 40, Vikings, Mermaids Millions, Thunderstruck II, Multi Vegas 81, Burning Hot, 40 Super Hot, Book of Secrets, Great 27, Ice Bar 27, Gem-O-Rama, Joker Boom, 40 Lucky King presiahnu 100 €, tak si automaticky zaradený do turnaja.

Vytoč z online automatov na www.etipos.sk maximum, sleduj tvoj postup v rebríčku a odmena ťa neminie. Čas máš do nedele 4. októbra.

Chcem sa zapojiť do turnaja

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk