Ide do tuhého. Lotériová hra LOTO 5 z 35 si povedala, že počas jesene nebude obdarovávať výhercov pravidelne a menšími výhrami, ale keď už padne, bude to stáť za to. Tento scenár nastane zrejme aj najbližšie dni. Keďže ‚malé loto‘ nepadlo ani v stredu, jeho hranica je už vyššia ako 100 000 €!

Najbližšie žrebovanie lotérie, ktorá má veľkú pravdepodobnosť na výhru, je na programe v nedeľu. Po strede má jackpot hodnotu 101 107 €.

Keď sa pozrieme na štatistiku, tento rok sa v ‚malom lote‘ vyšplhala hranica jackpotu na šesťcifernú sumu len štyrikrát.

Hneď skraja roka, 3. 1., sme sa dočkali výhry 126 361 €. V druhej polovici apríla padol jackpot 110 168 €, ktorý si rozdelila hneď dvojica hráčov. Každý sa tak radoval zo sumy 55 084 €.

V júni zavládla obrovská radosť v rodine hráča, ktorý vyhral
130 593 €. Nateraz posledná šesťciferná výhra a zhodou okolností v tomto roku aj najvyššia, padla 13. októbra – 137 409 €.

Dočkáme sa túto nedeľu rekordnej sumy? Podarí sa pokoriť jackpot alebo vystúpi ešte vyššie?

Nezabudnite si podať svoj lotériový tiket a pokúšať šťastie s
LOTO 5 z 35. Či už uzavretím klasickej stávky na predajnom mieste alebo prostredníctvom internetu či esemesky.

Všetkým hráčom dávame do pozornosti možnosť systémovej stávky, ktorou si viete zvýšiť šancu na výhru. Viac tipov, viac príležitostí radovať sa z parádnej výhry.

Nezabudnite, najbližšie žrebovanie v hre LOTO 5 z 35 je na programe už v nedeľu 31. októbra. Dočkáme sa rekordnej výhry?

Hrať online