Tak tomu sa povie parádny začiatok a koniec víkendu s doplnkovými lotériovými hrami! V piatok sme totiž spoznali výhercu v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER, v nedeľu zas majiteľa krásnej výhry v hre JOKER, spojenou so žrebovaním LOTO 5 z 35.

Šťastný výherca, ktorý uzatvoril svoju stávku na predajnom mieste v Trenčianskom kraji, si podal štvortipovú stávku a nezabudol k nej pridať aj Eurojackpot JOKER.

A spravil dobre. Za 9€ totiž vyhral vďaka vyžrebovaniu šesťčíslia krásnych 50 000 €!

Od začiatku roka je to už siedmy majiteľ výhry z prvého poradia v doplnkovej hre, ktorá je pevne stanovená na sumu 50 000 eur.

O 48 hodín neskôr nastala obrovská radosť v ďalšej slovenskej domácnosti. A to dokonca z takmer dvojnásobne vyššej sumy.

V rámci nedeľňajšieho žrebovania doplnkovej hry JOKER totiž padol jackpot vo výške 95 604 €! Šťastný hráč ho uzatvoril s ‚malým lotom‘, ktoré si podal cez SMS.

A že to bola parádna esemeska.  Za svoju stávku ku ktorej pripojil aj doplnkovú hru, zaplatil 1€.

Generátor náhodných čísel mu pridelil šesťčíslie 080400, no žiadna nula na konte z toho nebola. Naopak. Stavené Euríčko pretavil na takmer 100-tisíc!

Jackpot 95 604 € je už šiesty, ktorý padol v roku 2021. Rekordný je z aprílového žrebovania, kedy sme spoznali majiteľa rozprávkovej výhry 901 549 €.

A čo vy? Nezabúdate pri uzatváraní lotérie pripojiť aj doplnkovú hru JOKER? Tento rok sa v spojení s LOTO-m či Eurojackpot-om radovali jej výhercovia už trinásťkrát.

Kto bude ďalší? Môžete to byť práve vy. Veľa šťastia.

Skús šťastie