Jackpot doplnkovej hry JOKER sa už pár týždňov úspešne šplhá do zaujímavých výšok. Odolala aj poslednému žrebovaniu v stredu 13. mája. Tak sa teraz hrá o skvelú sumu až 316 914,70 €.

Čo je JOKER?

JOKER je doplnková hra lotérii LOTO a LOTO 5 z 35. Práve vďaka nemu môžete zbohatnúť a to aj napriek tomu, že nevyhráte lotériový jackpot. Stačí si vybrať jednu z uvedených lotérií a zakliknúť políčko JOKER a aktuálne hráte o fantastických 316 914,70 €.

Zabojuj o jackpot v hre JOKER

Prečo podávať lotérie a aj JOKER online?

V prvom rade je tento spôsob ako si podať svoju obľúbenú lotériu a k nej prihodiť doplnkovú hru JOKER oveľa rýchlejší. Dokonca nie je ani potrebné opustiť pohodlie svojho domova. Nemusíte ani strácať čas zbytočným čakaním v rade. Jednoducho vám na to stačí počítač, tablet alebo mobil.

Druhou výhodou je väčšia istota, že o výhru vďaka svojej nepozornosti neprídete. Ak si podáte tiket online, tak sa vám nemôže stať, že svoj potenciálny „lístok“ k bohatstvu len tak niekde založíte alebo dokonca stratíte. Všetky údaje, ako aj vaše šťastné čísla, sú v bezpečí vášho online konta.

Ak sa práve vy stanete výhercom menších súm tak si ich môžete automaticky presunúť z hráčskeho konta na svoj bankový účet. Táto možnosť sa dá uplatniť iba pri výhrach do 15 000 €. Ak sa vám podarí vyhrať viac alebo sa z vás stane milionár, tak si výhru musíte prísť prevziať priamo do spoločnosti TIPOS v Bratislave.

Aby toho nebolo málo, tak práve online si môžete vyskúšať množstvo iných zaujímavých hier, ktoré naša spoločnosť ponúka. Na jednej adrese eTIPOS.sk nájdete nielen veľký výber, ale aj veľa zábavy. Vybrať si môžete z ežrebov, kasínových hier, kurzových stávok či staviť na iné lotérie.

Navštívte eTIPOS.sk, podajte si LOTO alebo LOTO 5 z 35 a zakliknite aj možnosť JOKER.

Žrebujeme každú stredu a nedeľu.

Zabojuj o jackpot v hre JOKER