Už po štvrtýkrát sa v tomto roku usmialo šťastie na tipujúceho v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. Krásnych 50 000 € si na svoj účet pripíše hráč, ktorý uzatvoril stávku v Bratislavskom kraji.

Šťastné jokerové šesťčíslie 1-3-1-2-3-6, ktoré mal na svojej stávke bolo vyžrebované ako výherné. Priplatiť sa niekedy oplatí, no a teraz to platilo do bodky.

Ako vo filme ‚Šťastie príde v nedeľu‘ sa určite cítili aj hráči v nedeľu 24. apríla po žrebovaní čísel ‚malého lota‘. Vo vzduchu viselo hranie o jackpot presahujúci stotisíc eur. A ako to už pri hre LOTO 5 z 35 býva, extrémna štedrosť sa opäť potvrdila.

Čísla 5, 13, 15, 28 a 34 nakoniec mali na svojich tiketoch až dvaja hráči. Medzi sebou si tak rozdelili jackpot, ktorý dosiahol takmer 130 000 €. Každý z dvojice úspešných hráčov získal výhru v prvom poradí vo výške 64 811 €. Čo poviete, slušný balík, nie?

Ale to nie je ešte všetko. Obaja hráči získali totiž ešte viac, lebo v hre LOTO 5 z 35 uzatvorili systémové stávky, a tak si k jackpotovým výhram pripísali aj niekoľko výhier z druhého a tretieho poradia ako bonus.

Šťastie dostihlo v nedeľu prvého tipujúceho v Nitrianskom kraji, ktorému cinkne na účet 66 245 € pri investícii iba 11 €. Druhý hráč svoju stávku uzatvoril cez internet, vybral si rovnako ako v prvom prípade náhodný výber čísel. Jeho vklad do hry bol 84 €. Okrem výhry v prvom poradí vo výške 64 811 € vyhral aj 15 výhier v druhom poradí v celkovej výške 2 101 € eura a 30 výhier v treťom poradí vo výške 99 €. Dokopy si bude môcť na účet pripísať krásnych 67 012 €.

Ale to ešte s výhrami nekončíme!

Ako sa hovorí, do tretice všetko dobré, a tak sme sa dočkali i padnutia jackpotu v doplnkovej hre JOKER. Jeden z lotových hráčov si prilepšil o skvelých 52 076 €. Šťastlivec z Bratislavského kraja zaplatil za stávku iba 19,50 €, šťastie sa k nemu priklonilo v druhom predplatenom žrebovaní. Menšiu výhru pritom získal aj predošlom žrebovaní a tak sa pýtame, treba ešte ďalší dôkaz, že predplatené stávky sa oplatia?

Apropo. Hráč má so svojou úspešnou stávkou pred sebou ešte jedno predplatené obdobie, ktoré bude nasledujúcu stredu. Dočká sa ďalšej výhry?

Hraj lotérie