Mať pohodu po celý rok vďaka správnemu rozhodnutiu? Teraz ho máš na dosah ruky. Nový eŽreb RENTA od TIPOS-u dáva možnosť užívať si nadštandardný život. Tak prečo neskúsiť šťastie ešte dnes? Skvelá odmena čaká možno práve na teba.

Stieracie žreby sú pre mnohých ľudí úsmevnou spomienkou na minulé dekády. Mali ich v každej PNS-ke, či obchode. S obľubou ich kupovali mladí aj starší a s úsmevom na tvári sa doberali, komu sa podarilo zotrieť si väčšiu výhru.

Stačilo sa len odhodlať a vybrať si obľúbený žreb, mať pripravenú mincu a následne zotrieť.

Dnes, v ére elektronických vymožeností, je ponuka nekonečnej zábavy výrazne väčšia. Platí to aj o stieracích žreboch. V bohatej ponuke možností ich nájdu hráči aj na eTIPOS.sk.

eŽreby sa stávajú čoraz viac populárne a čo je najdôležitejšie, prinášajú hráčom aj skvelé výhry.

Vlani v októbri vyhral šťastný hráč po zotrení eŽrebu Millionaires Club výhru 100 000 €! Počas nasledujúcich týždňov a mesiacov sme zaznamenali ďalšie štvor-, či päťciferné výhry, ktoré dosiahli hráči za úplne drobné. Veď cena základných eŽrebov je len 50 centov.

Vysnívaný život na jeden rok vie zabezpečiť náš momentálne azda najpopulárnejší eŽreb RENTA, ktorého cena je len 3 €. Piati šťastlivci ich však premenia na rozprávkovú výhru, keď po dĺžku jedného roka budú dostávať pravidelnú rentu vo výške 2 500.

Matematika je jednoduchá, kto si zakúpi eŽreb RENTA a vyhrá hlavnú výhru, môže sa tešiť na celkovú výhru 30 000 €, ktorá mu bude vyplácaná mesiac čo mesiac v podobe sumy 2 500 €.

Bez problémov si tak výhercovia môžu dovoliť každý mesiac luxusnú dovolenku, zaujať nevšednými módnymi doplnkami, zadovážiť si na leto nový bicykel, e-bike či elektronickú kolobežku, na zimu lyžiarsku výbavu, dopriať si návštevu reštaurácii s gastronomickými chuťovkami po celej Európe.

Možností je veľa. Stačí sa len správne rozhodnúť, zotrieť eŽreb RENTA a následne veriť v kus šťastia. Ak sa dostaví, na výhercov čaká krásna budúcnosť.

skúsim šťastie