Prvý zápas na hokejových MS vyšiel slovenskej reprezentácii na výbornú. Bielorusko sme zdolali 5:2 najmä po výbornej úvodnej tretine. Druhý duel v skupine by mať byť ešte jednoznačnejší. Na zverencov trénera Craiga Ramsayho totiž čaká najväčší outsider turnaja, výber Veľkej Británie. Ako to dopadne? Tipni si v herni eTIPOS.sk!

Hokejisti z Britských ostrovov sú veľká neznáma. Tamojšia hokejová súťaž sa počas covidovej sezóny hrala „mini turnajom“ so štyrmi tímami a celkovo 16 zápasmi. Majstrom sa stali hráči Nottinghamu, z tohto tímu sa v národnom drese predstaví osem hráčov.

Slováci budú jasný favorit. Naposledy sa oba tímy stretli na šampionáte v roku 2019 v Košiciach, kde sme vyhrali 7:1. Bude sa história opakovať? Poďme sa pozrieť na zopár zaujímavých kurzov, ktoré ponúka tento zápas.

Veľká Británia – Slovensko – 1.tretina – Handicap -1,5 – 2 (kurz 2,12)

Pekne vyzerajúci kurz na prvú tretinu. Briti budú odohrajú za menej ako 24 hodín dva náročné zápasy. V sobotu čelia Rusom, v nedeľu doobeda Slovákom. Samozrejme, nič iné ako tri body neberieme a treba za nimi ísť hneď od úvodu. Briti môžu byť nepríjemní, o to viac treba ich snahu utlmiť už v úvodnej tretine. Môže sa opakovať scenár zo zápasu s Bieloruskom a slovenský tím si hádam zastrieľa. Vyhrať úvodné dejstvo aspoň o dva góly sa javí ako veľmi reálna záležitosť.

Počet gólov v zápase – nad 7,5 (kurz 1,99)

Každý zápas Veľkej Británie bude ako na strelnici. V roku 2019 sme vyhrali nad týmto súperom 7:1, história sa môže opakovať, môžeme ju pokojne prikrášliť. Mladý tím trénera Craiga Ramsayho totiž bude hladný po góloch. Nemal by sa zastaviť ani v momente, keď bude vyhrávať o 4-5 gólov.

Strelec – Kristián Pospíšil – ÁNO

V prvom zápase sme videli, čo všetko dokáže hráč fínskeho Lukko Rauma. Dva parádne góly, nováčik na MS šiel aj za hetrikom. Hlad po góloch bude mať aj naďalej.

ZÁPASOVÁ PONUKA