Aj tento týždeň sme si pre teba pripravili sériu zápasov, ktorá je započítaná do akcie NHL gólový bonus. Na aké zápasy sa môžeš tešiť v rámci bonusu?

NHL gólový bonus je promo akcia, ktorá funguje ako poistka v prípade, že ti tvoj tip nevyjde.

Ako postupovať?

Natipuj si vybraný zápas z ponuky herne eTIPOS.sk. Stávka musí byť podaná SÓLO, pričom nezohráva úlohu, či ju umiestniš na tiket pred zápasom alebo LIVE. Bonus sa vzťahuje iba na 1. stávku na tento zápas.

A ak ti tip nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

Aké zápasy sme si pripravili do Gólového bonusu na prvú polovicu tohto týždňa?

16. 2. 01:00 Carolina – Columbus

V Raleigh na nás čaká zaujímavý zápas dvoch vyrovnaných mužstiev. Carolina aj Columbus majú na svojom konte 18 bodov, hoci Blue Jackets odohrali o štyri zápasy viac ako ich súper.
Duel tímov bude atraktívny z pohľadu ťahúňov mužstva. Hviezdou domácich je fínsky center Sebastian Aho, ktorý si drží priemer takmer bodu na zápas. Na ľade sa stretne so svojím kamarátom a krajanom Patrikom Lainem, ktorý prišiel pred nedávnom do Columbusu z Winnipegu. Ostrostrelec už pocítil, aké to je hrať v tíme pod trénerom Johnom Tortorellom, ktorý ho vyradil z hry na jednu tretinu v predminulom zápase, Laineho odpoveď však bola ukážková – v súboji s Chicagom strelil otvárací gól svojho tímu.
V tejto sezóne sa Carolina s Columbusom stretla už dvakrát, výhru si pripísali oba tímy, pričom v dvojzápase padlo dokopy 16 gólov. Carolina hrala doma trikrát, vždy bodovala naplno. Ale pozor, v dvoch prípadoch na to potrebovala až extra čas. Teraz by mala zabrať naplno.

CHCEM TIPOVAŤ

17. 2. 01:00 Buffalo – NY Islanders
Pri Niagarských vodopách na nás čaká súboj tímov, ktoré majú odlišné ambície. Zatiaľ čo hostia z New Yorku by aj v tejto sezóne radi potvrdili, že sa z nich stáva top tím NHL, pre Buffalo by bol úspechom postup do play-off, kde chýbali šable posledných deväť rokov.
Ich terajšie postavenie v tabuľke zmenu prílišne nepredstavuje, ale pozor. Buffalo je na chvoste Východnej divízie aj skrz odložené zápasy, keďže v kabíne Sabres šarapatil koronavírus.
A práve otázny štart viacerých opôr pasuje do pozície favorita hokejistov Islanders.

CHCEM TIPOVAŤ

18. 2. 01:00 Toronto – Ottawa
Duel v Scotiabank Arena sľubuje gólovú prestrelku. Nielen preto, že sa stretáva líder Severnej divízie s tímom z dna tabuľky, ale najmä pre prítomnosť množstva produktívnych hviezd na ľade.
V drese Toronta uvidíme najlepšieho strelca liga Austona Matthewsa, ako aj ďalšie hviezdy Mitcha Marnera, Williama Karlssona, Morgana Riellyho, Johna Tavaresa.
Proti nim sa postavia senátori, teda tím, ktorí je v prestavbe a tvoria ho po väčšine mladí hráči. Ako napríklad jedna z hviezdičiek ligy, nemecký nováčik Tim Stützle. Ten strelil v poslednom dueli týchto tímov aj gól ale z triumfu sa radovali po tesnej výhre Maple Leafs.
Bilancia oboch tímov v sezóne je 1:1. V Toronte je favorit jasný. Uvidíme aj množstvo gólov? Potenciál je na to veľký. Veď domáci majú zatiaľ skóre 53:38 a hostia 34:64. Kanadské derby by malo priniesť triumf domácich a množstvo gólových momentov.

CHCEM TIPOVAŤ