Číselná lotéria LOTO patrí medzi obľúbené lotériové hry. Záujem o ňu sa zvyšuje spolu s rastúcim jackpotom. Ten bol v poslednom žrebovaní 8. júla 2020 však úspešne zdolaný. Šťastný výherca si  domov odnáša 1 484 492 € a stáva sa tak novým slovenským milionárom!

V každom podanom lotériovom tikete sa ukrýva neskromná nádej hráča zdolať samotný jackpot. Ambície postupne rastú spolu s hodnotou lákavého jackpotu. Všetci hráči sa riadia slovenským príslovím a dúfajú, že motyka raz vystrelí. Podobne bol možno na tom aj hráč, ktorému sa v stredu večer (8. júla 2020) tento sen naozaj splnil a vďaka lotérii LOTO sa stal milionárom.

A ako to urobil? Veľmi jednoducho!

V Bratislavskom kraji navštívil predajné miesto, na lotériovom tikete vyplnil dva stĺpce a prihodil ešte aj doplnkovú hru JOKER. Nezabudol sa poistiť a stávku podal na 6 žrebovaní dopredu. Za túto stávku zaplatil 15 €. Pri kontrole výsledkov žrebovania isto s úžasom zistil, že sa stal hrdým majiteľom jackpotu LOTO vo výške 1 484 492 €. Tomu sa hovorí, keď sa na niekoho poriadne usmeje šťastie.

Chcete aj vy nasledovať šľapaje nového milionára?

Je veľa spôsobov sa ním stať. Aj napriek zdolanému jackpotu ponúka lotéria LOTO šancu získať až 500 000 €. Ak však vaše ambície siahajú vyššie, tak odporúčame zaostriť na lotériu Eurojackpot, v ktorej sa ukrýva až 21 000 000 €!

Máte viacero možností ako pokúšať svoje šťastie. Môžete si zájsť na najbližšie predajné miesto spoločnosti TIPOS alebo máme pre vás jednoduchší a oveľa pohodlnejší spôsob. Podajte si svoj tiket online eTIPOS.sk a to z pohodlia domova.

Držíme palce!

chcem hrať Eurojackpot