Tomu sa povie týždeň ako zo sna. Online kasíne eTIPOS.sk zaznamenalo počas posledných desiatok hodín sériu skvelých výhier, ktoré v celkovej hodnote prekročili hranicu 126 000 €!

Všetko odštartoval Zlatý Multilevel jackpot, ktorý padol v pondelok 20. júna.

Hra: Joker 50 Deluxe
Nick: dms***
Výhra: 38 225 €

Zlatý jackpot robí radosť hráčom so železnou pravidelnosťou, pričom jeho hodnota je v prepočte na starú menu miliónová. Netreba pritom točiť za veľké peniaze, výhru vie priviať aj spin za pár centov.

Podobne je na tom aj EGT jackpot. Ten padol krátko po polnoci 22. júna.

Hra: 30 Spicy Fruits
Nick: twe***
Výhra: 38 555 €

Takmer na vlas rovnaká výhra obšťastnila hráča, ktorý si zapol slot štipľavého ovocia. A urobil dobre. Hracie pole sa mu v jednom momente celé rozosvietilo a parádna výhra viac ako 38-tisíc bola na svete.

Ešte väčšia výhra pristala na konte hráča, ktorý sa rozhodol pokúšať šťastie s eŽREB-om Čierna Perla. Šťastlivec s nickom mir*** si ho zakúpil v hodnote 5 €, no a keď zotrel hracie pole, mohol sa cítiť blahom bez seba ako kapitán Jack Sparrow. Veď v tom momente získal hlavnú výhru – 50 000 €!

A čo ty? Už si skúsil šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Že nie? Tak na čo ešte čakáš. Nadupané jackpoty, štedré bonusy a okamžité výhry čakajú aj na teba.

Stačí len roztočiť valce. Veľa šťastia.

CHCEM HRAŤ