Bohatá ponuka, množstvo odvodených stávok, Stávka bez rizika do 50€ i šanca získať denný bonus za najvyšší uhádnutý kurz. To všetko ti ponúkame len na eTIPOS.sk.

A ktoré zápasy stredajšej ponuky by nemali chýbať na žiadnom tikete?

LIGA MAJSTROV – SKUPINOVÁ FÁZA

Benfica – Paríž Saint Germain

Tipy: Zápas 2 – 1. gól PSG – 1. polčas X

Vsietené góly sú jediné, čo delí Benficu a Paríž Saint-Germain v tabuľke skupiny H, obaja majú po šesť bodov. Aktuálny líder portugalskej ligy Benfica zvíťazil vo všetkých doterajších ôsmich ligových zápasoch v tejto sezóne okrem toho posledného s Vitóriou de Guimarães, na jej ihrisku sa zrodila bezgólová remíza 0:0. Tréner Benfiky Roger Schmidt trval na tom, že sa „neobáva o výsledok“ a návrat na Estádio da Luz by mal získať určitú dôveru, keďže vyhrali všetkých svojich päť domácich zápasov v Lige majstrov proti súperom z Francúzska, vrátane víťazstva 2:1 proti PSG ešte v roku 2013!

Eagles však nevyhrali svoje úvodné dva domáce zápasy počas posledných štyroch vystúpení v skupinovej fáze LM, čo možno vyvoláva mierne pochybnosti. Pre francúzskeho šampióna PSG, ktorý je na prvom mieste v tabuľke Ligue 1, bol začiatok sezóny 2022/23 ako zo sna, pričom víťazstvo im uniklo iba raz v 12 súťažných zápasoch tejto sezóny. Výhra 3:1 vonku proti Maccabi Haifa v ich poslednom zápase LM tiež ukončila znepokojujúcu päťzápasovú sériu PSG vonku bez víťazstva.

Chelsea – AC Miláno

Tipy: Zápas X – menej gólov ako 3,5 – v 2. polčase viac gólov

Thomas Tuchel bol zbavený svojej manažérskej úlohy v Chelsea po šokujúcej porážke 1:0 so Záhrebom v úvodnom zápase skupiny Ligy majstrov, no vláda Grahama Pottera začala podobne neuspokojivým výsledkom v druhom kole proti Salzburgu. Posledné víťazstvo v lige proti Crystal Palace minulý víkend potom P odštartovalo Potterovu éru, ale víťazstvo sa zdá byť nevyhnutné vzhľadom na to, že Chelsea sa nedokázala kvalifikovať len z jednej zo svojich predchádzajúcich 18 skupín v LM. Iba šesť prehier v posledných 32 zápasoch Chelsea v milionárskej súťaži naznačuje, že zlepšenie by mohlo byť hneď za rohom. Presvedčivá výhra 3:1 nad Empoli cez víkend udržala talianskeho šampióna AC Miláno v kontakte s lídrami Serie A pred týmto kľúčovým zápasom v Londýne.

Udržať si neporaziteľnosť však môže byť ťažké, pretože Miláno má zranených najmenej deväť hráčov, hoci manažér Stefano Pioli rýchlo zdôraznil pozitíva a povedal: „Pre každého je to šanca ukázať, že sme silný tím.“ Rossoneri už dorovnali svoj bodový zisk zo skupiny LM z minulej sezóny, keď skončili na poslednom mieste. Aby sa zachovali dobré časy, skúsi Miláno ukončiť sériu troch prehier v rade so súpermi z Premier League, ktorá zahŕňa domáce a vonkajšie porážky s Liverpoolom v skupinovej fáze minulej sezóny.

Manchester City – FC Kodaň

Tipy: Zápas 1 – handicap (-2,5) 1 – Haaland strelí gól

Manchester City bude chcieť ťažiť od svojho dominantného víťazstva 6:3 nad Manchestrom United, keď privíta Kodaň na Etihad Stadium. Tento zápas teraz predstavuje šancu pre mužov Pepa Guardiolu nielen posilniť svoju pozíciu na prvom mieste v skupine G Ligy majstrov UEFA po dvoch víťazstvách z dvoch, ale aj udržať si pôsobivú sériu bez prehry, ktorá začala po porážke Community Shield proti Liverpool ešte v júli. Toto bude prvý zápas City v Lige majstrov proti dánskym súperom. Citizens sa vyhli porážke v každom z posledných 21 domácich zápasov LM, čo predstavuje najlepšie štatistiky tímu z ostrovov od roku 2009. Môžu sa tiež pochváliť pozoruhodnou bilanciou skórovania aspoň jedného gólu v domácom zápase v skupinovej fáze.

Dalo by sa to nazvať aj krstom ohňom v tíme Kodani pre nového manažéra Jacoba Neestrupa, ktorý nahradil Jessa Thorupa pred reprezentačnou prestávkou. Thorupovi zlomil väz fakt, že dánski majstri absolvovali sériu štyroch zápasov bez víťazstva, v ktorej dva boli v tejto súťaži, čím klesli na tretie miesto v tabuľke skupiny päť bodov za City. Vzhľadom na útočné schopnosti City by sa Kodaň určite uspokojila s ďalšou remízou 0:0, vzhľadom na geniálnu streleckú formu Haalanda je to však málo pravdepodobné.

Sevilla – Dortmund

Tipy: Zápas X – 1. polčas X – menej gólov ako 2,5

Po neuspokojivej porážke 2:0 v lige vonku s Atléticom Madrid sa hráči Sevilly nemusia dlho pripravovať na svoju ďalšiu úlohu uprostred vážnych manažérskych turbulencií, pričom niektoré víkendové správy naznačujú, že vedenie potichu začalo hľadať možnosti, ako nahradiť angažovaného manažéra Julena Lopeteguiho. Dva neúspechy v tejto skupinovej fáze Ligy majstrov zodpovedajú ich najhoršiemu štartu do ligovej sezóny od návratu do najvyššej súťaže v roku 2001.

Borussia Dortmund v tejto skupinovej fáze prehrala aj s lídrom skupiny Manchestrom City (1:2), ale stále má výhodu nad Sevillou vďaka pohodlnému víťazstvu 3:0 proti Kodani. Teší ich aj vedomie, že v osemfinále 2020/21 zdolali svojich španielskych súperov súhrnnou výhrou 5:4. Ďalší úspech by ich posunul o krok bližšie k postupu štvrtýkrát za päť sezón. Ich víkendová prehra 3:2 v Bundeslige na ihrisku súpera v Kolíne nad Rýnom však veľa pohody do tímu pred veľmi dôležitým zápasom nepriniesla.