Stred aktuálneho týždňa je opäť spätý s najlepším európskym futbalom. Hrá sa totiž Liga majstrov, Európska a aj Európska konferenčná liga. Kto chce tieto zápasy sledovať naplno, mal by určite mať podaný tiket na TIPOSBET.

Nezabudni, že na zápasy v TIPOSBETE si môžeš podať s najlepšími kurzami, ktoré nájdeš len u nás. Ak si na náš web klikol prvýkrát, zaregistruj sa ešte dnes a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Navyše na nových hráčov stále čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž teraz registruje, dostane po 1. vklade na konto aspoň za 10 €, bonus spolu až 15 €..

A to stále nie je všetko. Kto si teraz podá na tiket aspoň 4 zápasy (každý s kurzom aspoň 1,50), dostane od nás automaticky navýšenie výhry až o 20%! Počtom natipovaných zápasov si hráč svoju potencionálnu výhru môže navýšiť až o dvojnásobok.

Atl. Madrid – Feyenoord (streda, 18:45)

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Atl. Madrid – viac rohov Atl. Madrid

V nedeľu sa naplno prejavil bojovný duch Diega Simeoneho, keď Atlético Madrid po dvoch góloch v rade dokázalo poraziť Cádiz 3:2. Atléti tak od vyrovnávaceho gólu v 95. minúte, ktorý strelil brankár Lazia Ivan Provedel v prvom zápase tohto ročníka Ligy majstrov, dosiahli tri výhier v rade. Ak chcú prevziať kontrolu nad skupinou E, musia teraz vyhrať. Simeone bude musieť bojovať s niektorými kontinentálnymi démonmi, aby to dosiahol, pretože vlani prvýkrát v histórii skončili posledný v skupine LM. Mizerná bilancia dvoch výhier z predošlých 11 duelov v skupinovej fáze podčiarkuje dlhodobý problém, pričom táto séria zahŕňa aj súčasnú sériu šiestich stretnutí bez výhry.

ZÍSKAJ KAŽDÝ MESIAC VERNOSTNÝ BONUS AŽ 350 €

Cívitas Metropolitano je však pre klub z hlavného mesta akousi pevnosťou, pretože tu vyhral predchádzajúcich 12 ligových stretov. Feyenoord prichádza do španielskej metropoly na prvom mieste skupiny po víťazstve 2:0 nad Celticom, ktorý dohrával o deviatich, z minulého mesiaca. Zverenci Arneho Slota budú tiež plní sebavedomia po výbornom vstupe do Eredivisie, v ktorej obhajujú titul (5-2-0). Táto séria zahŕňa drvivé víťazstvo 4:0 nad holandským gigantom Ajaxom a výhry 6:1 nad Almere City a Heerenveenom. Rotterdamský celok síce ovládol šesť po sebe idúcich stretnutí vo všetkých súťažiach, ale ak chce ukončiť sedemzápasovú šnúru bez triumfu mimo De Kuip na európskej scéne, má pred sebou ťažkú úlohu. Táto bilancia sa ešte zhorší, ak sa zameriame iba na LM, v ktorej prehral predošlých sedem vonkajších duelov, pričom naposledy zvíťazil v septembri 2002 na trávniku Newcastle United. Atlético udržalo čisté konto v každom z posledných štyroch stretnutí s holandským súperom.

Celtic – Lazio Rím (streda, 21:00)

Tipy: Zápas X – 1.polčas X – polčas X/zápas X

Porážka 0:2 s Feyenoordom v podaní Celticu v úvodnom zápase Ligy majstrov bola jedinou škvrnou na inak perfektnom septembri (4-0-1), ktorý vyvrcholilo dramatickým sobotným víťazstvom 2:1 v škótskej Premiership proti Motherwellu. Október začína na európskej scéne v Celtic Parku, ktorý manažér Brendan Rodgers pred návštevou Lazia pochválil ako „špeciálne miesto“ pre európske večery. Bude to ešte výnimočnejšie, ak Celtic dokáže zopakovať triumfy 2:1, ktoré sa mu podarili proti Laziu v skupinovej fáze Európskej ligy 2019/20. Vzhľadom na zmiešanú bilanciu domácich výsledkov proti talianskym tímom (5-5-4) je však otázkou, či sa mu to podarí. Desaťzápasová séria bez víťazstva na vlastnom ihrisku v skupine LM, ktorá sa datuje od sezóny 2013/14, by naznačovala, že to Škóti nedokážu, pričom v siedmich prípadoch vyšli strelecky naprázdno. Lazio cez víkend prehralo 0:2 s AC Miláno a predĺžilo tak svoj mizerný štart do sezóny Serie A (2-1-4).

V úvodnom kole LM sa aspoň postaralo o pravdepodobne najzaujímavejší moment, keď brankár v 95. minúte vyrovnal proti Atlétiku Madrid. Tento gól stačil na predĺženie neporaziteľnosti Rimanov v skupinovej fáze LM na sedem duelov. Je však neuveriteľné, že posledné víťazstvo Lazia na súperových ihriskách v skupinovej fáze LM sa datuje do sezóny 2003/04, kedy porazilo Beşiktaş 2:0. Možno by nebolo príliš nadsadené očakávať v tomto zápase istú podobnosť, najmä čo sa týka počtu gólov, pretože v uplynulých štyroch súťažných súbojoch Orlov padli presne dva góly!


SLOVENSKÉ KLUBY V KONFERENČNEJ LIGE

Spartak Trnava – Fenerbahce (štvrtok, 21:00)

Tipy: Zápas 2 – 1. gól Fenerbahce – 1.polčas X – viac gólov v 2.polčase

V druhom zápase v rámci Európskej Konferenčnej Lige sa stretne domáca Trnava a hosťujúci Fenerbahce. Domáci celok si prešiel dlhú cestu v predkolách a nakoniec vybojoval Európsku Konferenčnú Ligu. Po prvom zápase ale veľmi veľa dôvodov na radosť nemá. Spartak prehral totiž jednoznačne 4:0 s bulharským Lugodorecom Razgrad. Všeobecne sa s Trnavou toľko nepočíta na postupové pozície, naopak Fenerbahce je favoritom skupiny a malo by postúpiť z prvého miesta. Do skupiny vyrazilo víťaznou nohou a to doma s tímom Nordsjaelland v pomere 3:1. Pokiaľ všetko pôjde podľa očakávania, tak by Fenerbahce malo jasne vyhrať a mieriť za postupom zo skupiny, predsa len turecká liga je kvalitnejšia a práve Fenerbahce patrí medzi jej top tímy.

Aktuálne tiež vedie ligu bez straty body. Navyše, keď porovnáme hodnotu hráčov Trnavy, ktorá činí niečo kolo 7,5 miliónov eur s hodnotou hráčov tureckého celku, ktorá predstavuje viac ako 184 miliónov eur čo je viac ako 25x viac, tak nie je o čom. Fenerbahce v domácej Superlige vyhralo všetkých sedem zápasov s aktívnym skóre 18:3, mužstvo zvíťazilo vo všetkých posledných 15 zápasoch, takže formu má famóznu. Spartak je v lige šiesty, na dôležitý európsky súboj sa nakopol víťazstvom 1:0 na ihrisku Dunajskej Stredy, kde sa ľahko nevyhráva. Predtým deklasoval doma nováčika z Košíc 3:0.

Ol. Ľubľana – Slovan Bratislava (štvrtok, 18:45)

Tipy: Zápas 1X – 1.polčas X – menej gólov ako 2,5

Slovanisti odohrajú už tento týždeň svoj druhý zápas v skupinovej fáze aktuálneho ročníka Konferenčnej ligy. Po domácej zvládnutej premiére proti Klaksvíku ich už tento štvrtok čaká aktuálny majster Slovinska. V klubovom rankingu UEFA patrí zeleno-bielym 134. miesto, Slovan je na 61.mieste. Miernym favoritom najbližšieho zápasu sú však domáci, ktorým po desiatom kole domácej Prvej Ligy patrí skvelé druhé miesto so štvorbodovou stratou na Celje. Slovinského giganta však môžu mrzieť zbytočné tri prehry, ktoré ich obrali o lepšie postavenie v tabuľke. Na boje v pohárovej Európe sa naladili víťazstvom 2:0 ma ihrisku Rogaske, oba góly však strelili až po uplynutí riadneho hracieho času, prvý dokonca z pokutového kopu.

Do Európskej konferenčnej ligy vstúpili zverenci portugalského trénera Joaoa Henriquesa prehrou 2:0 na ihrisku Lille. Z posledných desiatich zápasov dokázali zvíťaziť iba trikrát, čo nie je veľmi oslnivá bilancia. Belasí v Niké Lige poskočili po troch víťazstvách na štvrté miesto a zdá sa, že sú z najhoršieho vonku. Na vedúci Trenčín strácajú päť bodov, teraz ich však čaká dôležitý duel. História si pamätá dva vzájomné zápasy Slovana a Olimpije. Prvý sa odohral v zimnej príprave 2020 a Slovan ho vyhral 2:1. Ten druhý nedávno, koncom júna tohto roku, skončil rovnakým výsledkom a pre Ľubľanu znamenal jedinú prehru v predsezónnom období.

tipuj futbal