Stredajšie žrebovanie v hre LOTO prinieslo do jednej zo slovenských rodín obrovský pocit radosti a šťastia. V 2. ťahu totiž padla v 1. poradí výhra – rovných 500 000 €!

O pol milióna eur je bohatší hráč, ktorý uzatvoril svoju stávku prostredníctvom internetu a stránky eTIPOS.sk.Okrem parádnej výhry 500 000 € získal aj deväť menších výhier z nižších výherných poradí pre druhý ťah hry LOTO. To všetko pri vklade 10 €.

Výherca pol miliónovej výhry je navyše v hre o podiel z balíka 10 000 €, ktoré sú pripravené pre hráčov Lotériovej výzvy. Kto sa zapojil 23.2. a nezabudne uzatvoriť lotériovú stávku do 20.3. v každom žrebovaní hier Eurojackpot, Euromilióny a LOTO alebo LOTO 5 z 35 dostane automaticky podiel zo spomínanej sumy.

Kto vydrží a vytrvá pokúšať šťastie, odmena ho neminie. No a popritom si môže zlepšiť život parádnou výhrou presne tak, ako šťastný výherca v hre LOTO.

Mimochodom, ak by trafil čísla z 1. ťahu, jeho radosť by bola ešte väčšia. Veď aktuálny jackpot je vo výške 2 793 197 €!

Je polmiliónová výhra predzvesťou miliónovej výhry? Najbližšie žrebovanie v hre LOTO je na programe už túto nedeľu. Veľa šťastia.

hrať loto