Vytrvalosť a cieľavedomosť = zvýšená šanca na parádnu výhru. Kto pravidelne sleduje akcie od spoločnosti TIPOS a aktívne sa do nich zapája vie, o čom je reč. Lotériová výzva je tu znova a s ňou aj skvelá možnosť na životnú trefu.

Ako ju získať?

Podmienkou je hrať pravidelne hry Eurojackpot a LOTO počas trvania výzvy od 8. apríla do 27. apríla 2022 prostredníctvom internetu, čiže cez eTIPOS.sk.

Ďalšou dôležitou podmienkou je, aby si hráč v týchto hrách podal PLNÝ TIKET.

Pri hre Eurojackpot to znamená uzatvoriť stávku s 5 hracími poľami, ako aj s doplnkovou hrou Eurojackpot JOKER. Pri hre LOTO zas stávku s 10 hracími poľami a s doplnkovou hrou JOKER.

Kto splní túto podmienku rozdelí si na konci apríla podiel z balíka 10 000 €!

A skutočnosť, že pokúšať šťastie v lotériových hrách sa oplatí, potvrdzujú aj krásne výhry z víkendu. V doplnkovej hre JOKER padol totiž jackpot vo výške 53 056 € a rovnako tak výhercu sme spoznali aj v hre Eurojackpot JOKER, kde šťastlivec získal získal rovných 50 000 €!

Je to predzvesť výhier v hrách LOTO či Eurojackpot?

V slovenskej lotérii sa v stredu hrá o 3 402 617 €, v medzinárodnej zas v utorok o 19 000 000 €!

A nezabudnite. Kto chce získať podiel z 10 000€ balíka z Lotériovej výzvy musí uzatvoriť stávku s 5 hracími poľami, ako aj s doplnkovou hrou Eurojackpot JOKER. Pri hre LOTO zas stávku s 10 hracími poľami a s doplnkovou hrou JOKER.

Aktuálna výška podielu je 14,32 €.

Veľa šťastia.

Hraj Eurojackpot

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk