Nedeľné žrebovanie 23. augusta 2020 rozdávalo šťastie v podobe zdolaného jackpotu vo výške 91 356 €. Tou správnou lotériou bolo opäť LOTO 5 z 35, ktoré odmenilo stávku podanú v Bankobystrickom kraji.

Podať lotériový tiket a vyhrať jackpot – to je sen každého hráča. S výškou výhry rastie aj radosť s ňou spojená. Avšak vo väčšine prípadov je predovšetkým dôležité vyhrať. A práve číselná lotéria LOTO 5 z 35 je najčastejšie odmeňujúcou lotériou na Slovensku. Vďaka jej priaznivej pravdepodobnosti 1: 324 632 nie je raritou, že pravidelne padajú jackpoty.

Posledné žrebovanie, ktoré sa uskutočnilo v nedeľu 23. augusta 2020, patrí opäť k tým šťastným. Hráč, ktorý si podal stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Banskobystrickom kraji, vyhral jackpot vo výške 91 356 €. Srdečne gratulujeme!

Hovoríte si, že aj vám by sa zišli financie navyše? Skúste aj vy svoje šťastie v jednej z lotérii na eTIPOS.sk. V číselnej lotérii LOTO na vás teraz čaká jackpot vo výške 628 240 €. Celkom vysoká výhra čaká aj v doplnkovej hre JOKER, vďaka ktorej si môžete prilepšiť o krásnych 176 784 €.

Ak sú vaše ciele ambicióznejšie, tak odporúčame podať tiket v lotérii Eurojackpot, v ktorej sa teraz hrá až o 34 miliónov €.

Výber je už na vás. Držíme palce!

Vyber si tú svoju lotériu