V poslednom žrebovaní hier LOTO a JOKER nepadla ani jedna vysoká výhra. To ale neznamená, že je potrebné prestať hrať. Práve opak je pravdou.

Jackpoty atakujú maximá

Aktuálne jackpoty v oboch hrách atakujú historické maximá, hra LOTO so svojim Jackpotom vo výške 5 100 925,60 €. Ak by v najbližšom žrebovaní padol tento jackpot, výherca alebo výhercovia by získali šiestu najvyššiu výhru v histórii lotériových hier na Slovensku. Až najbližšie dni ukážu, či niekto z tipujúcich získa túto úžasnú sumu alebo sa jackpot opäť navýši.

V doplnkovej hre JOKER taktiež dlhú dobu nepadol Jackpot, momentálne má hodnotu 400 247 €. Ak by v najbližšom žrebovaní boli vyžrebované čísla zhodné s niektorým tiketom, bola by to historicky druhá najvyššia výhra v hre JOKER za posledných 6 rokov.

Ako môžete získať tieto výhry?

Jednoducho vyplňte tiket na našich zberných miestach a nezabudnite označiť aj doplnkovú hru JOKER. Samozrejmosťou je aj SMS tipovanie, alebo najpohodlnejšie cez eTIPOS.sk. Tu si všetko jednoducho a prehľadne vyplníte a podáte tiket.

TIP: Ako zvýšiť pravdepodobnosť výhry? Využite systémové stávky, vďaka ktorým už vyhralo veľké množstvo hráčov viacero poradí v jednom žrebovaní.

Podať loto s jokerom